ismi ilk bizle çıktığında dizinde yarım metrelik ameliyat izi olan bi fotoğrafı vardı, ordan belliydi adamın ayak hidrolik , gece yatarken çıkarıyor bı ayağını
bende oyle dusunuyordumda sonra bi baktim gecen sene full oynamis sakatsiz yav , bizde mi var cenabetlikboey konusunda sakat adamı bize çaktıkları heralde netleşmiştir öyle topçuyu 1 milyona insana babası bırakmaz
boey konusunda sakat adamı bize çaktıkları heralde netleşmiştir öyle topçuyu 1 milyona insana babası bırakmaz
Nuyeboeyi sevmiyorum
Transfermarkt’a gore gecen sezon hic sakatlik yasamadiismi ilk bizle çıktığında dizinde yarım metrelik ameliyat izi olan bi fotoğrafı vardı, ordan belliydi adamın ayak hidrolik , gece yatarken çıkarıyor bı ayağını
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Soppy’i 2 milyona Udinese’ye, Rutter’i ise 750 bin euro’ya Hoffenheim’a sattilar. 15 milyona aldiklari Niang’i da bonservissiz Bordeaux’a biraktilar. Kaldi ki Boey gecen sezon hic sakatlik yasamamis, bilemedim yani.boey konusunda sakat adamı bize çaktıkları heralde netleşmiştir öyle topçuyu 1 milyona insana babası bırakmaz
sol dizinden çocuk aldırmış gibi bir ameliyat izi var ona istinaden söyledim benTransfermarkt’a gore gecen sezon hic sakatlik yasamadi
Soppy’i 2 milyona Udinese’ye, Rutter’i ise 750 bin euro’ya Hoffenheim’a sattilar. 15 milyona aldiklari Niang’i da bonservissiz Bordeaux’a biraktilar. Kaldi ki Boey gecen sezon hic sakatlik yasamamis, bilemedim yani.
2018-2019 devre arasinda fatih hoca bir merkez forvet istedi,bi de gezen forvet.boyle demişti hoca ama almadilar.yine aynisini istiyo benceÇok samimi söylüyorum bizim bu mustafa, diagne ve halil den biri hatta 2si forvetteyken bunların arkasına buruno fernandez,de bruyne hatta haginin en iyi halini koysak bu oyun kurucular maksimum 5 6 asist yapabilir.O derece berbat bir forvetlerimiz varken neden hiç forvet ismi geçmiyor
6 ay sakatlanmadan kakalamak lazim.boey konusunda sakat adamı bize çaktıkları heralde netleşmiştir öyle topçuyu 1 milyona insana babası bırakmaz
bizi yedline muhtaç bıraktı
2018-2019 devre arasinda fatih hoca bir merkez forvet istedi,bi de gezen forvet.boyle demişti hoca ama almadilar.yine aynisini istiyo bence
Insallah son uzun yoklugu olur..bizi yedline muhtaç bıraktı
boey olmayınca morutan da kotu oynuyor :/
Ezbere konuşurlar boşver hocam. O mantıkla hiç ucuz genç alınamaz o zamanTransfermarkt’a gore gecen sezon hic sakatlik yasamadi
Soppy’i 2 milyona Udinese’ye, Rutter’i ise 750 bin euro’ya Hoffenheim’a sattilar. 15 milyona aldiklari Niang’i da bonservissiz Bordeaux’a biraktilar. Kaldi ki Boey gecen sezon hic sakatlik yasamamis, bilemedim yani.