GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 77

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,2K
Sayfa
77/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela Halil'e 8-10 milyon veremeyiz o yüzden mesela kadro dışı kalmış Enis Destan yada burada çokça önerilen Deniz Undav, Halil yerine düşünülebilir. Dediğin gibi Görkem Sağlam ve Kerem'in sezon sonu satış ihtimalini düşünüp yerine bu Midtjyland'tan Aral Şimşir onun yerini doldursun diye şimdiden alınabilir yada Berkan'ın yerini doldurması için Umut Güneş veya x birisi alınabilir.

Enis Destan, ilhan Mansızın aynısı. İyi adam ama tatmin etmez Eren Aydın'a önem verelim onunyerine. Deniz'i izlemdm ama fiziği muazzam. Görkem iyi oyuncu cüzi maaşa da alınır. Umut Güneş işini ben zor görüyorum çok para isterler. Berkan'ı da kolay kaybetmemizi istemiyorum o çocuk çok özel yerlere gelebilir. Hayatında futbol oynamamış tipler kazma sanıyor ama şutu da var derin pası da var o çocuğun, eforu nereye verdiğine bağlıdır oyuncunun performansı. Topu ayağına aldığı anda sprint atmış olup olmaması karar verme yetisini direkt etkiler, bunu anlamayanlar kazma sanıyor.

Bu arada ikisi de gelmez muhtemelen ama Jovic mi Piatek mi deseniz ben Piatek derim zira oyun baskınlığı daha yüksek bir oyuncu. Her ikisi de ortamına göre performans veren tipler o açıdan bizde kendilerini bulabilirler ama bize esas uyan Piatek olurdu.

Diagne giderse 1.5 sene kiralamak belki ihtimal dahilinde olabilir bilmiyorum son durumları.
Her ikisi de çok az şans buluyor. Ama Jovic son maç iyi performans göstermiş Piatek daha muhtemel olabilir ama ben bonservisini alamayacağımız ve maaşı yüksek bir oyuncu almaya karşıyım.

Enis Destan, ilhan Mansızın aynısı. İyi adam ama tatmin etmez Eren Aydın'a önem verelim onunyerine. Deniz'i izlemdm ama fiziği muazzam. Görkem iyi oyuncu cüzi maaşa da alınır. Umut Güneş işini ben zor görüyorum çok para isterler. Berkan'ı da kolay kaybetmemizi istemiyorum o çocuk çok özel yerlere gelebilir. Hayatında futbol oynamamış tipler kazma sanıyor ama şutu da var derin pası da var o çocuğun, eforu nereye verdiğine bağlıdır oyuncunun performansı. Topu ayağına aldığı anda sprint atmış olup olmaması karar verme yetisini direkt etkiler, bunu anlamayanlar kazma sanıyor.
bunlari alirsak yarin yabanci kuralini serbeste cikartirlar

Mert Çetin'in sözleşmesi sene sonu bitiyormuş, buna Arda Kızıldağ ve Tayfur Bingöl'de dahil.

Arda ve Mert ne durumda bilmiyorum da Tayfur fena değildi denk geldiğim maçlarda yedek olarak düşünülebilir eğer Ismail Cokcalis'dan daha iyiyse

Berkan'a 12-13 verecekler ve bizimkiler bu parayı reddedemez gibi geliyor o yüzden. Umut Güneş'i bence alabiliriz Akbaba+ 30-35 milyon Tl'ye verirler bence. Umut Güneş'te Galatasaraylı bu arada.

Bu arada ikisi de gelmez muhtemelen ama Jovic mi Piatek mi deseniz ben Piatek derim zira oyun baskınlığı daha yüksek bir oyuncu. Her ikisi de ortamına göre performans veren tipler o açıdan bizde kendilerini bulabilirler ama bize esas uyan Piatek olurdu.

Diagne giderse 1.5 sene kiralamak belki ihtimal dahilinde olabilir bilmiyorum son durumları.
jovici seçerim, mükemmel vuruş tekniği var ve bize şans kullanan forvet lazım. Her ikisi dediğin gibi bize lazım olur

Umut Güneş'in de sözleşme 2023'te bitiyormuş bu kış olmazsa en geç yazın satarlar eğer uzatma opsiyonları yoksa veya anlaşamazlarsa oyuncuyla.

İşimizi görür mü ki o çocuk? Taylan'dan iyidir herhalde

Umut Güneş'in de sözleşme 2023'te bitiyormuş bu kış olmazsa en geç yazın satarlar eğer uzatma opsiyonları yoksa veya anlaşamazlarsa oyuncuyla.

İşimizi görür mü ki o çocuk? Taylan'dan iyidir herhalde
Daha farklı ama gelişen bir oyuncu. Taylan kadar iyi pasör değil ama mücadele gücü daha yüksek.

Gedsonu aldın, geldin cagneyi sattın, gittin jovici kiraladın, babeli gönderdin, popescuyu aldın kaç etti 3 dime bunları avrupaya yazarsın, feguliyi yolladın, transferi kapadın hatta şunu da yapabilirsin luyindamayı satabilirsin

12 puan eder en kötü ikinci olursun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

jovici seçerim, mükemmel vuruş tekniği var ve bize şans kullanan forvet lazım. Her ikisi dediğin gibi bize lazım olur
Jovic maaş olarak çok yüksekti renktaş. Ben de sırf bu yüzden Piatek derim. Jovic bizim için sadece kiralık bir aşk olur. Piatek'i çekme ihtimaliz var. (Yanlış hatırlamıyorsam Piatek 1,8 alıyordu.) Ritmini bulması gerekiyor ama.

Uefa da ilerlemek istiyorsak bence net oyuncular alınacaktır assunção yerine gedson fernandes babel yerine iyi bir kanat forvet de diagne giderse kiralık bi yabancı forvet alırız diye düşünüyorum yerli olarak İsmail ve ırfancan olabilir

Haklısın renkdaş, ayrıca kanat olarak Keita Balde ismi geçebilir gibi bir his var içimde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt