GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 90

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,3K
Sayfa
90/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf demir ve camavingayi almak lazim.artik yeter,burama kadar geldi ya.

hqdefault.jpg

fbl-fra-ligue1-bordeaux-dijon-2-806x537.jpg

Alanya’ya karsi 12 kez basarili dribbling yapmis vay be. Girdigi 20 ikili mucadele’nin de 14’unu kazanmis. Bize karsi da 10 kez basarili dribbling yapmisti. 4.8 ortalama ile ligin en cok basarili dribbling yapan oyuncusu. Ikinci sirada 2.9 ortalama ile Aminu Umar yer aliyor. Farka bak. Daha fazla gol atmaya baslarsa daha iyi yerlere gelir. Satin alma opsiyonu ne kadar acaba? Malatya’nin odeyebilecegi bir para ise kesin alirlar gibi.
Konusunu açmıştım çok özel bir yetenek ama diğer Kuzey Afrikalılar gibi mental sorunları var. Çalım ve dribblingi hızlanmayla birleştirdiği için de etkili oluyor. Şu haliyle Gakpo'nun olmamış hali gibi.

Morutan'da eksik olan fiziksel özellikler bu çocukta var onun dışında Morutan varken gerek yok derdim ama.

Rennes, Nice gibi takımlar oyuncu fabrikası tam, iş yapmayanları bile toplamak lazım onlardan ucuza.

çıkan isimlerin hiçbiri şuan direkt 11 oynayacak isimler değil gedson hariç maalesef. o yüzden göstermelik isimler olduğuna inanıyorum.

irfan okan koçuktan iyi değil

Konusunu açmıştım çok özel bir yetenek ama diğer Kuzey Afrikalılar gibi mental sorunları var. Çalım ve dribblingi hızlanmayla birleştirdiği için de etkili oluyor. Şu haliyle Gakpo'nun olmamış hali gibi.

Morutan'da eksik olan fiziksel özellikler bu çocukta var onun dışında Morutan varken gerek yok derdim ama.

Rennes, Nice gibi takımlar oyuncu fabrikası tam, iş yapmayanları bile toplamak lazım onlardan ucuza.
Arnaud Nordin sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş gerçi Saint-Etienne gerçi ligte sonuncuymuş. Bırakırlar mı 4 milyon civarına?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt