GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 91

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
91/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konusunu açmıştım çok özel bir yetenek ama diğer Kuzey Afrikalılar gibi mental sorunları var. Çalım ve dribblingi hızlanmayla birleştirdiği için de etkili oluyor. Şu haliyle Gakpo'nun olmamış hali gibi.

Morutan'da eksik olan fiziksel özellikler bu çocukta var onun dışında Morutan varken gerek yok derdim ama.

Rennes, Nice gibi takımlar oyuncu fabrikası tam, iş yapmayanları bile toplamak lazım onlardan ucuza.
Morutan adam eksiltme konusunda iyi ama cok hizli bir oyuncu degil ve topla basip gidebilen bir oyuncu da degil. Sag kanada daha farkli bir profil lazim. Zaten cikan haberlere bakarsak yine sag kanat arayisindayiz.

Fransa ligi yetenek kayniyor. Dedigin gibi orada is yapmayanlari veya gozden dusenleri ucuza kapmak lazim.

Morutan adam eksiltme konusunda iyi ama cok hizli bir oyuncu degil ve topla basip gidebilen bir oyuncu da degil. Sag kanada daha farkli bir profil lazim. Zaten cikan haberlere bakarsak yine sag kanat arayisindayiz.

Fransa ligi yetenek kayniyor. Dedigin gibi orada is yapmayanlari veya gozden dusenleri ucuza kapmak lazim.
Bu konuda da iyi oldugunu dusunmuyorum renkdas. Deniyor falan (kivraklik var) ama iyi diyemem. Evet deniyor, bunu yapiyor kendine guveni yuksek ama eksiltemiyor ve hatta genelde topu kaptiriyor. Rakip eksiltme egilimi oldugu konusunda katiliyorum ama bunu gerceklestirme yuzdesi cok parlak degil.

Bu konuda da iyi oldugunu dusunmuyorum renkdas. Deniyor falan (kivraklik var) ama iyi diyemem. Evet deniyor, bunu yapiyor kendine guveni yuksek ama eksiltemiyor ve hatta genelde topu kaptiriyor. Rakip eksiltme egilimi oldugu konusunda katiliyorum ama bunu gerceklestirme yuzdesi cok parlak degil.

A9286775-32A0-4E7C-B235-5D81CFFFAFED.jpeg

2.3 basarili dribbling ortalamasi ile ligin en cok basarili dribbling yapan oyuncular listesinde 7. sirada. Basarisiz dribbling ortalamasi 0.8, yani bu konuda iyi oldugunu istatistikler de gosteriyor.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 143791

2.3 basarili dribbling ortalamasi ile ligin en cok basarili dribbling yapan oyuncular listesinde 7. sirada. Basarisiz dribbling ortalamasi 0.8, yani bu konuda iyi oldugunu istatistikler de gosteriyor.
Bu Umar 10 senedir ülkede hala 26 yaşında nasıl olabiliyor yav, hadi Afrika'da doğanlarda yaş küçültme mevzusunu anladık ligde oynayan lisansı çıkmış adamı da mı küçültüyorlar ne yapıyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 143791

2.3 basarili dribbling ortalamasi ile ligin en cok basarili dribbling yapan oyuncular listesinde 7. sirada. Su ana kadar ligde toplam 3 dribbling yapmis, 2.3 basarili ve 0.8 basarisiz. 0.8 basarisi, yani bu konuda iyi oldugunu istatistikler de gosteriyor.

Herseyi anlatmiyor acikcasi. Bana bu noktada basarili bir oyuncu olarak gelmedi. Soyle soyleyeyim beklentilerin altinda. Ilk iletimde de dedim denedigi ve kendine guveni oldugu konusunda bir sorun yok ama gerceklestirme noktasinda pek iyi degil yani soyle bir geciyor ayni rakip sonra geliyor topu kaptiriyor (bjk maci mesela).. Bu arada, TSL istatistigi varsa daha cok bilgi verebilir diye dusunuyorum. Ya da dribbling sonrasi olusturdugu gol/pozisyon olasiligi yoksa ortasahanin gerisinde aldigi topla rakip gecip geri donup yan pas yaptiklarida var. Istatistik cok sey anlatmiyor burada maalesef. Izlerken o beklentiyi daha iyi gorebiliyorsun. Dribbling'i nerede yaptigi onemli, 3.bolgede gol oncesi, gol pozisyonu olusturmadaki katkisi vs..gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt