GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 99

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
99/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaz transferlerimiz

tutanlar : berkan, nelsson

soru işareti : boey (sakatlanmasa buna da tuttu derdim)

tutmadı : cicaldau, morutan, barış alper, pva

vaziyet hoş değil

Taylan-Berkan sadece 1 asisti var ligde.
Marcao-lyu-nelsson ne golü var ne asisti..
cagne-halil 4 gol 2 asist. mohammed 4 gol..
kerem, cika, morutan 3'er golden 9 gol 4 asist. feg 1gol 2 asist.
yedlin ve anholt sadece 1 asist.
3 gol atabildiğimiz tek maç rize.. 7 maç 2'şer gol atabilmişiz. 4 maç 1'er gol. 4 maç gol yok.. oyun bu..

Karagümrük maçı 2 puan ,febe maçı 3 puan ,malatya maçı 2 puan ,altay maçı 2 puan ve bu maç 3 puan olmak üzere son 5 haftada 12 puanınızı aleni bir şekilde çaldı şeref yoksunları tamam hoca bitik, yardımcıları desen daha bitik ama yeter arkadaş. Başkan desen başkan yok pisirigin teki.Kimi alırsak alalım bu şeref yoksunları bizi doğrar.

yaz transferlerimiz

tutanlar : berkan, nelsson

soru işareti : boey (sakatlanmasa buna da tuttu derdim)

tutmadı : cicaldau, morutan, barış alper, pva

vaziyet hoş değil
Morutani oynatmiyor ki hoca tuttu vey tutmadi diyebilelim. Adam oyunda oldugu zaman kesinlikle katki veriyor ama gel gor ki hoca oynatmiyor. Sakin bana hoca oynatmiyorsa bir bildigi var demeyin cunku bizim hoca birsey bilmiyor.

Karagümrük maçı 2 puan ,febe maçı 3 puan ,malatya maçı 2 puan ,altay maçı 2 puan ve bu maç 3 puan olmak üzere son 5 haftada 12 puanınızı aleni bir şekilde çaldı şeref yoksunları tamam hoca bitik, yardımcıları desen daha bitik ama yeter arkadaş. Başkan desen başkan yok pisirigin teki.Kimi alırsak alalım bu şeref yoksunları bizi doğrar.
Volkan demirel bile diyosa takima destek şart,ancak böyle aşarız

Evet, var dogruyor bu konuda hem fikiriz ama soyle melo tarzinda bir orta saha oyuncumuz olsaydi su an kesinlikle hakemleri konusmuyor olacaktik. Taylan, Berkan ikilisi maalesef ofansif yonden hic katki veremiyorlar.

Volkan demirel bile diyosa takima destek şart,ancak böyle aşarız

Bu iş bu kulübün başkanının ve yönetim kurulunundur ama o başkan çıkarları uğruna yada korktuğu için susuyorsa en büyük Galatasaray düşmanı o başkandır. Galatasaray bu ülkedeki en büyük sivil toplum kuruluşu iken ve sen bu kulübün 25 milyon Galatasaraylinin başkanı iken bir takım güç odaklarından korkuyorsan veya çıkarlarını ön planda tutuyorsan kusura bakma da arkadaş sıktır olup gitmelisin o mevkiden

ben oynadığında da pek beğenmiyordum üstat.
ama belki başka hocayla farklı olur bilemiyorum.
Her turlu baristan, feghouli'den, babel'dan cok daha fazla katki verir.

Diagne

Kerem - Halil - Morutan

Berkan - Cicaldau

PVA - Marcao - Nelsson - Yedlin

Muslera
​

Bu takim her mac bu onbir ile ciksa var bile bizimle basa cikamaz ama gelin gorun ki bizim hoca bunu ya gormek istemiyor ya da goremiyor. Haftalardir yaptigi abuk sabuk rotasyonlardan dolayi takimin icine etti.

Bu iş bu kulübün başkanının ve yönetim kurulunundur ama o başkan çıkarları uğruna yada korktuğu için susuyorsa en büyük Galatasaray düşmanı o başkandır. Galatasaray bu ülkedeki en büyük sivil toplum kuruluşu iken ve sen bu kulübün 25 milyon Galatasaraylinin başkanı iken bir takım güç odaklarından korkuyorsan veya çıkarlarını ön planda tutuyorsan kusura bakma da arkadaş sıktır olup gitmelisin o mevkiden
Aynen.mevzu yapılanmaksa aysal ilen hocanin arasi iyi olsa aysalla da yapilaniriz,x baskanla da.

Evet, var dogruyor bu konuda hem fikiriz ama soyle melo tarzinda bir orta saha oyuncumuz olsaydi su an kesinlikle hakemleri konusmuyor olacaktik. Taylan, Berkan ikilisi maalesef ofansif yonden hic katki veremiyorlar.
Görüşüne saygı duyuyorum ama benim inancım şu yönde yeryüzünde city ve liver dahil olmak üzere hiç bir takım hakemleri yenemez

@Hayri Cund reis sessizssin.sivas maci tahminim de tutmadi,zaten uzun zamandir ligde tahminim tutmuyo.hakemler,baska faktörler vs.bu hafta inşallah iyi bi gidisatin baslangici olacak.dolunay guzel

Görüşüne saygı duyuyorum ama benim inancım şu yönde yeryüzünde city ve liver dahil olmak üzere hiç bir takım hakemleri yenemez

Senin takimin akilli oynadigi surece, pozisyon buldugu surece ve bunlari degerlendirdigi surece hic bir hakem kotu niyetli de olsa sana birsey yapamaz. Bugun mesela biz ne oynadik? Kerem haric kipirdayan kimse yoktu takimda. Berkan - Taylan ikilisi hucuma katki veremediler, kanatlari besleyemediler dogal olarakta hucum edemedik. Yedigimiz golde bile topu almaya kimse gitmedi. Luyindama'nin aptal paasindan sonra top geri dondu gol oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt