Tugay Nidag
Büyük Kaptan
basaksehir macinda tribunler dolmali
Niye? Morutani izlememek icin mi?
basaksehir macinda tribunler dolmali
Hakemler tarafindan doğranan genc takima destek icinNiye? Morutani izlememek icin mi?
Morutani oynatmiyor ki hoca tuttu vey tutmadi diyebilelim. Adam oyunda oldugu zaman kesinlikle katki veriyor ama gel gor ki hoca oynatmiyor. Sakin bana hoca oynatmiyorsa bir bildigi var demeyin cunku bizim hoca birsey bilmiyor.yaz transferlerimiz
tutanlar : berkan, nelsson
soru işareti : boey (sakatlanmasa buna da tuttu derdim)
tutmadı : cicaldau, morutan, barış alper, pva
vaziyet hoş değil
Volkan demirel bile diyosa takima destek şart,ancak böyle aşarızKaragümrük maçı 2 puan ,febe maçı 3 puan ,malatya maçı 2 puan ,altay maçı 2 puan ve bu maç 3 puan olmak üzere son 5 haftada 12 puanınızı aleni bir şekilde çaldı şeref yoksunları tamam hoca bitik, yardımcıları desen daha bitik ama yeter arkadaş. Başkan desen başkan yok pisirigin teki.Kimi alırsak alalım bu şeref yoksunları bizi doğrar.
Karagümrük maçı 2 puan ,febe maçı 3 puan ,malatya maçı 2 puan ,altay maçı 2 puan ve bu maç 3 puan olmak üzere son 5 haftada 12 puanınızı aleni bir şekilde çaldı şeref yoksunları tamam hoca bitik, yardımcıları desen daha bitik ama yeter arkadaş. Başkan desen başkan yok pisirigin teki.Kimi alırsak alalım bu şeref yoksunları bizi doğrar.
ben oynadığında da pek beğenmiyordum üstat.Morutani oynatmiyor ki hoca tuttu vey tutmadi diyebilelim. Adam oyunda oldugu zaman kesinlikle katki veriyor ama gel gor ki hoca oynatmiyor. Sakin bana hoca oynatmiyorsa bir bildigi var demeyin cunku bizim hoca birsey bilmiyor.
yaz transferlerimiz
vaziyet hoş değil
Volkan demirel bile diyosa takima destek şart,ancak böyle aşarız
Volkan demirel bile diyosa takima destek şart,ancak böyle aşarız
Her turlu baristan, feghouli'den, babel'dan cok daha fazla katki verir.ben oynadığında da pek beğenmiyordum üstat.
ama belki başka hocayla farklı olur bilemiyorum.
Aynen.mevzu yapılanmaksa aysal ilen hocanin arasi iyi olsa aysalla da yapilaniriz,x baskanla da.Bu iş bu kulübün başkanının ve yönetim kurulunundur ama o başkan çıkarları uğruna yada korktuğu için susuyorsa en büyük Galatasaray düşmanı o başkandır. Galatasaray bu ülkedeki en büyük sivil toplum kuruluşu iken ve sen bu kulübün 25 milyon Galatasaraylinin başkanı iken bir takım güç odaklarından korkuyorsan veya çıkarlarını ön planda tutuyorsan kusura bakma da arkadaş sıktır olup gitmelisin o mevkiden
Görüşüne saygı duyuyorum ama benim inancım şu yönde yeryüzünde city ve liver dahil olmak üzere hiç bir takım hakemleri yenemezEvet, var dogruyor bu konuda hem fikiriz ama soyle melo tarzinda bir orta saha oyuncumuz olsaydi su an kesinlikle hakemleri konusmuyor olacaktik. Taylan, Berkan ikilisi maalesef ofansif yonden hic katki veremiyorlar.
Covidden çıkar çıkmaz oynayan adam tutmayan transfer olmuş yine gerçekten çok değişik kafa yapıları var bu forumdayaz transferlerimiz
vaziyet hoş değil
Görüşüne saygı duyuyorum ama benim inancım şu yönde yeryüzünde city ve liver dahil olmak üzere hiç bir takım hakemleri yenemez