GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 104

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,7K
Sayfa
104/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesaplarıma göre devre arasına liderin 9 puan gerisinde giriyoruz

Zaten herkes sunun farkina varmali, bizi haftalardir dogramisken ve 6 maclik puan farki olusmusken hala inatla dogramalarinin sebebi henuz her seyin bitmemis olmasidir

Hesaplarıma göre devre arasına liderin 9 puan gerisinde giriyoruz

Zaten herkes sunun farkina varmali, bizi haftalardir dogramisken ve 6 maclik puan farki olusmusken hala inatla dogramalarinin sebebi henuz her seyin bitmemis olmasidir
Devre arasına 3 maç var ve fark 16. 9 puan mi. :S Sansimiz varsa liderin 21 puan gerisinde gireriz.

Isyan once sahada baslamali,bu böyle gitmez.Kalede ya da forvette kimin oldugu muhim değil.Şurda marta kadar sadece lig var.En azindan devre arasina kadar canla basla savasmak gerekiyor mac icinde her dakika,her saniye.Bizden calinan her puan icin karakter koymak farz oldu.O toplari seve seve rakip kaleye sokmanin da vakti geldi.

Ustat bu hesabı 2 farkli kişi mi kullanıyor ya? Bunlari yazıp 15 dakika sonra 🧙‍♂️ falan koyan kişi aynı olamaz :D

Burda birdaha hakemi de yeneceksin diyen olursa sağlam küfür yer benden.

Ben bu kadar sahipsiz, çaresiz bir Galatasaray görmedim açıkçası.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu kur ve ligde ki durum itibari ile gedson dışında transfer gereksizdir. Gedson da genç olduğu ve ilerde kar edeceğimizi düşündüğüm için isterim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kur ve ligde ki durum itibari ile gedson dışında transfer gereksizdir. Gedson da genç olduğu ve ilerde kar edeceğimizi düşündüğüm için isterim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katiliyorum, gedson disinda tek adam alinmamali

Lig zaten bitti, avrupada da yapacagin transfer turu gecmeni %5 bile etkilemez. Dortmund barca vs cekersen istersen kanteyi getir gecemezsin

antrenor_115.webp

Burak Elmas benim gözümde looser bir adamdır kulübe de bu sirayet ediyor Ünal Aysal zamanında tüpçüydu TFF başkanı ama ağlaya ağlaya veriyordu kupayı geri adım atsa bile dicem ki bir şey söyledi bir hareket yaptı adam kedi gibi uyuyor ses soluk yok seçim öncesi aslan kesiliyordu Galatasaray takımıni büyük yapan unsurlardan birisi winner kimliğidir derbilerde öne geçip geçip kaybetmez her Zorlu Anadolu deplasmanında dk 70 olunca net puan kaybedicez dedirtmez Diagnenin pozisyonunda seve seve penaltı çaldırtır berkanin pozisyonunda hakem vara bile gitmeye korkar ama Mustafa Cengizin son donemiyle başlayan Burak Elmasla son haftalarda zirve yapan bir yönetici looserlığı takıma da Lig de sirayet etti iyice hoca desen kulübede olduğu maç olmadığı maçtan az işler zora girdi mi ceza verdiriyor kendine

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devre arası transfer gereksızdır lafı kadar anlamsız bır durum gormedım Gedson u aldıktan sonra yapılanmana devam edeceksın lıgde zaten kopmusuz vakıt kaybetmenın anlamı yok uefa da son 16 dasın ve avrupa kupalarına katılmamız gerekıyor.3 tane net transfer lazım net transferden kastım bodo glımtdekı forvet ve kanat oyuncusunu alsınlar gedson da aldık mı tamamdır.

Irfan
Boey Nelsson Marcao PvA
Berkan
Gedson Cica
Morutan Forvet Kerem

eger Nando sadece 6-8 hafta yoksa bir kac mac böyle oynariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt