Samsun'dan Nurullah. Çocuk ben kaleciyim diye bağırıyor resmen.Yerli kaleci kim ?
Samsun'dan Nurullah. Çocuk ben kaleciyim diye bağırıyor resmen.Yerli kaleci kim ?
oğulcankaleci+gedson+1 herif uefa için
o <1 herif> kim acaba
EKLENDİoğulcan
Sana dedikki bu başımızdaki hoca moca değil,bak yanlış yapıyosun,bak batıyoruzBiri kurtulus recetemizi yazsinda okuyalim
Burak once terimi idmandan kovacak sonra erken seçim kararı alacak. Reçete bu.Biri kurtulus recetemizi yazsinda okuyalim
kac tane etti?kaç sezon daha bizi şampiyonluktan edecek bu kaleci
apo adamı delirtme apooooo!1!!!11şu ortamda gs'ye gelen topçunun kafası yoktur boşuna transfer yapmayalım.
Iyi bi kaleci ant lzm yaw. Tafo olsaydi alalim derdim ama mevcutlarla bi gelisim gosterecegini sanmiyorum genc kalecilerinbilmiyorum da vardır belki alt liglerde filan
Vasf cıvıttınşu ortamda gs'ye gelen topçunun kafası yoktur boşuna transfer yapmayalım.
Noldu olm sanaşu ortamda gs'ye gelen topçunun kafası yoktur boşuna transfer yapmayalım.
Ft gitsin önceIyi bi kaleci ant lzm yaw. Tafo olsaydi alalim derdim ama mevcutlarla bi gelisim gosterecegini sanmiyorum genc kalecilerin
Nsl bi ekipse komple les.Ft gitsin önce
Ben hic bi zaman kimseye bilmiyosun etmiyosun demedim dememSana dedikki bu başımızdaki hoca moca değil,bak yanlış yapıyosun,bak batıyoruz
Sende dedinki siz bi halt bilmiyosunuz,ft bizi uçuracak,kaçıracak,başarıdan başarıya koşturacak
Şimdide dediğimize gelip kurtuluş reçetesi istiyosun
Seneye büyük ihtimalle ptt ligindeyiz rtaş,süper ligin keyfini çıkarmaya bak sen mayısa kadar
Bizim kaleci antrenörü kim?