GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 106

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,7K
Sayfa
106/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ını seven üzerime kaleci atsın lütfen transfer başlığını kaleci transfer nöbeti olarak değiştirin İtalya'dan mümkünse 27 yaşını geçmemiş yabancı bir kaleci bulalım Türk kalecilerine güvenmiyorum ben ne İrfancan Eğribayat ne Okan Kocuk'tan kaleci falan olmaz. Beşiktaş'taki eski Fabri ne alemde beğendiğim iyi bir kaleciydi Nando ile sezon sonu el sıkışıp vedalaşalım gerekirse kaleci antrenörümüz olarak kulüpte çalışmaya devam etsin ama yeter artık Muslera devri bitsin be sezon kaç sezon daha feda edeceğiz kaç sezon daha bizi şampiyonluktan edecek bu kaleci sakatlığı bir yana sakarlığı bir yana hatalı yediği goller diğer yandan transfermakt'ta şöyle bir araştırdım Taffaral'e de kaleci bulması için haber salabiliriz Güney Amerika'lı kaleciler çok iyi oluyor Fiorentina'nın Polonyalı kalecisi 24 yaşında piyasa değeri 14 milyon euro Bartlomiej Dragowski nasıl olur ya da Napoli'nin 24 yaşındaki İtalya milli takım kalecisi Alex Meret piyasa değeri 18 milyon euro Muslera da geldiğinde 24 yaşındaydı ilk bize

Biri kurtulus recetemizi yazsinda okuyalim
Sana dedikki bu başımızdaki hoca moca değil,bak yanlış yapıyosun,bak batıyoruz

Sende dedinki siz bi halt bilmiyosunuz,ft bizi uçuracak,kaçıracak,başarıdan başarıya koşturacak

Şimdide dediğimize gelip kurtuluş reçetesi istiyosun

Seneye büyük ihtimalle ptt ligindeyiz rtaş,süper ligin keyfini çıkarmaya bak sen mayısa kadar

Sana dedikki bu başımızdaki hoca moca değil,bak yanlış yapıyosun,bak batıyoruz

Sende dedinki siz bi halt bilmiyosunuz,ft bizi uçuracak,kaçıracak,başarıdan başarıya koşturacak

Şimdide dediğimize gelip kurtuluş reçetesi istiyosun

Seneye büyük ihtimalle ptt ligindeyiz rtaş,süper ligin keyfini çıkarmaya bak sen mayısa kadar
Ben hic bi zaman kimseye bilmiyosun etmiyosun demedim demem
1.Ft bizi ucuracak kacirmayacagini anlayali baya oldu bu 2.sadece sacma sapan elestirenlere kiziyorum ama ucuracak kaciracak demedim..Hocanin gitmeyecegini varsayarak bi recete yazalim Sayin Samet N.Bu kadar cok futboldan anliyorsaniz sizi uzun uzun okumak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt