GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 122

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,8K
Sayfa
122/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen biri 20 yasinda asker oldu adam dediydi.oyle bisey denmedi mi yoksa?ben yanlis mi hatirliyorum
Valla bilmiyorum ben de sana sordum. Çok önemli değil tabi 20-25 ama yine de 25 kabul edilebilir bir seviye yav 20'de fazla küçük. Ne bileyim yani liseyi yeni bitirmiş adamın bize caps falan bilemesi neresinden baksan tuhaflık.

davidson nwakame ayarında yada 1 tık üstü skillful bir kanat
Gedson
Kaleci
kafi

Mo giderse bir fw de alınabilir ama elimizde lig tarihin bir sezonda en çok gol atmış topçusu varken o bolgeye transferin çok da luzumu yok diye düşünüyorum
Davidson nwakeme ayarinda Morutsan var ya ustad yasi genc gelisince onlarib 1 tik ustu olmayacak mi zaten.Sence ona ragmen yerine biri gerekli diyormusun?

Davidson nwakeme ayarinda Morutsan var ya ustad yasi genc gelisince onlarib 1 tik ustu olmayacak mi zaten.Sence ona ragmen yerine biri gerekli diyormusun?
elde sadece kerem ve morutan var.
feg babel kılınç ı saymıyorum. bir adam daha lazım bence oraya. kerem ve morutana çok yük biner daha 30 yakın maç var. formsuzluk falan da olabiliyor .morutan formsuz suan mesela yarın toparlar bu sefer kerem formdan duser. net 1 transfer lazım lig ve avrupada ciddi iddia kovalamak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt