Hakan Ergün
10 Numara!
Modeste bu sezon kölnü tasiyor. Ulan su herifi alsbilseydik forvet sikintisi diye birsey olmayacakti. Tam bize göre bir santrafor.
Ugur benden küçük sadece.ugur 20 yasindaymis semih ağabeyBu Sergen Z senelerdir Herkese Abi diyor bu cocugun hic yasi buyumuyor mu ya artik birileride ona Abi desin
Uğur gerçekten 20 yaşında mı yoksa 25 yaşında mı?Ugur benden küçük sadece.ugur 20 yasindaymis semih ağabey
6 aylık Buffon'a ne dersiniz?
Gecen biri 20 yasinda asker oldu adam dediydi.oyle bisey denmedi mi yoksa?ben yanlis mi hatirliyorumUğur gerçekten 20 yaşında mı yoksa 25 yaşında mı?
Ben foruma uye oldugumda 17 yasindaydim.Sen 12 yasinda filan mi uye oldun acaba?Ugur benden küçük sadece.ugur 20 yasindaymis semih ağabey
Valla bilmiyorum ben de sana sordum. Çok önemli değil tabi 20-25 ama yine de 25 kabul edilebilir bir seviye yav 20'de fazla küçük. Ne bileyim yani liseyi yeni bitirmiş adamın bize caps falan bilemesi neresinden baksan tuhaflık.Gecen biri 20 yasinda asker oldu adam dediydi.oyle bisey denmedi mi yoksa?ben yanlis mi hatirliyorum
Ayın balıkta oldugu ana denk gelirsek kupa götümüze girerAma seneye daha cok paramiz olacak bizim kanka.jupiter boğaya geciyo.jupiter bogadayken ya uefa kupası+3 kupa ya da kadikoyde sampiyonluk yasiyoruz![]()
Ay balikta iken lazio deplasmanindan puanla cikip lider oldun.subat 2020 de de fbyi kadikoyde yendinAyın balıkta oldugu ana denk gelirsek kupa götümüze girer
Adam zeki demekki,kafasi calisiyor.hazircevap bi birey uğur.takdir ediyorum kendisiniValla bilmiyorum ben de sana sordum. Çok önemli değil tabi 20-25 ama yine de 25 kabul edilebilir bir seviye yav 20'de fazla küçük. Ne bileyim yani liseyi yeni bitirmiş adamın bize caps falan bilemesi neresinden baksan tuhaflık.
Davidson nwakeme ayarinda Morutsan var ya ustad yasi genc gelisince onlarib 1 tik ustu olmayacak mi zaten.Sence ona ragmen yerine biri gerekli diyormusun?davidson nwakame ayarında yada 1 tık üstü skillful bir kanat
Gedson
Kaleci
kafi
Mo giderse bir fw de alınabilir ama elimizde lig tarihin bir sezonda en çok gol atmış topçusu varken o bolgeye transferin çok da luzumu yok diye düşünüyorum
elde sadece kerem ve morutan var.Davidson nwakeme ayarinda Morutsan var ya ustad yasi genc gelisince onlarib 1 tik ustu olmayacak mi zaten.Sence ona ragmen yerine biri gerekli diyormusun?
Bir gun sinirden olursem sorumlusu M.Alp D.dir yazdiracagim anama babama vasiyetimdir .bu gidişle ancak jüpiter boğaya geçirirse maç kazanırız zaten![]()
Olm gittim geldim yine aynı, dejavu yaşıyorum sürekli

Valla bilmiyorum ben de sana sordum. Çok önemli değil tabi 20-25 ama yine de 25 kabul edilebilir bir seviye yav 20'de fazla küçük. Ne bileyim yani liseyi yeni bitirmiş adamın bize caps falan bilemesi neresinden baksan tuhaflık.

Hızlı caps bilemek ile zekanın ne alakası var anlamadım ama yine de like'ı bastım geçtim kardeşim.Adam zeki demekki,kafasi calisiyor.hazircevap bi birey uğur.takdir ediyorum kendisini
Yok o kendi dusuncemdi ama Caps bilemenin yasi kac,ben anlamadim abi.kac yasinda olmak gerekiyor kiHızlı caps bilemek ile zekanın ne alakası var anlamadım ama yine de like'ı bastım geçtim kardeşim.
Biz ne konuşuyoruz, amacımız ne? Neyin gayretindeyiz en ufak bir fikrim yok valla şu an Sergo.Yok o kendi dusuncemdi ama Caps bilemenin yasi kac,ben anlamadim abi.kac yasinda olmak gerekiyor ki