Nedim Tokuyucu
İmparator
Yalnız inter forması da sarı pipiye fena yakışır he
Galatasaraydan once hoca degismek ve donusmek zorunda.degismezse gider,bu kadar basitHoca yaşlandı ve tahammülsüzlük dönemine girdi malesef.
Yeni fikirlere ve önerilere çok açık olduğunu sanmıyorum.
Kendi bildiğini okuyamadigi anda işler karışır.
İnter Türk liginden bir stoperi alıp direkt rotasyona sokmaz ama bence. Önce bir kalburüstü takıma kiralar. Ama devre arasında da onu yapamaz. O yüzden sene sonuna kadar birşey olmaz.Nelsson belki stoper adaylarindan biridir Inter icin. Benim bildigim onlar stoper ariyor ve Matthias Ginter ile ilgileniyorlar. Onu sezon sonu belese kapmayi istiyorlar diye haber vardi.
üyelere asla yalan söylemem
nelsson morutan dan umitliyim
cica olumsuz
barıs notr
hoca degısımı lazım ama orası net yoksa daha da kotuye gidecek bence durum. bireysel olarak one cıkan ısımler olacaktır hep oldu en kotu zamanımızda bile ama takımın cogu les atmaya devam edecek böyle giderse
Biz bu adamlarin söylemlerine neden hemen inanıyoruz ki. Daha gecen yaz her programında gedson geliyor onyekuru kesin bitti diyen adamlar değilmi bunlar. 3 ay da ne değiştide inanılır oldular hemen.Gökhan Dinç: "Nelsson Inter'e gidebilir. Napoli de Marcao'yu istiyor."
![]()
Yerlerine 1 genç solak stoper bi de 33+ stoper alırım hemenstoperleri 15+ gelen tekliflerde dehlerim hemen
mevlana şekeri diyim bu seferMorutan'ı abartıyorsunuz dediğim de bana sipsi demiş idin.
Salliyorlar zaten takimi komple gonderdiler bir gunde.Biz bu adamlarin söylemlerine neden hemen inanıyoruz ki. Daha gecen yaz her programında gedson geliyor onyekuru kesin bitti diyen adamlar değilmi bunlar. 3 ay da ne değiştide inanılır oldular hemen.
satmadık. napoliyle eşleştik elendik. ligi 7. bitirdik sezon sonu gelen teklif 8mElimizde bir Avrupa ligi oraya da 3 oyuncu ekleyebiliyoruz eldekileri satmanın hele de iyi oynayanları satmanın hiçbir mantığı yok belki birini satarsın kaynak yaratmak için fazlası saçmalık olur stoper tandemi sürekli oynamayla gelişir onlara dokunmamak lazım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inter forması öyle güzel bi forma ki sabri sarıoğluna bile yakışır.Yalnız inter forması da sarı pipiye fena yakışır he
Yorgun , bıkkın , umutsuz ve şaşkın vaziyetteyim.nasilsin umud
Tshirt diye giy düğüne git namussuz herkesi yakışıklı gösteriyorinter forması öyle güzel bi forma ki sabri sarıoğluna bile yakışır.