Onat Can Sağıroğlu
Büyük Kaptan
Hocayla başkan böceğin bulunduğu odada fake kararlar almışlar
Hocayla başkan böceğin bulunduğu odada fake kararlar almışlar

Gedson sozlesme uzatmadi,yok hükmünde benfica icin.alirizgedsonu unutalım artık ve acilen iyi bir ortasaha bakalım benfica yenı hoca gelene kadar bırakmaz adamı
Talisca isi arap sacina döndukestane balının diyarı zonguldaktan remzi soruyor; talisca transferi ne durumda
aman fatih hocamız görmesin, tren taktiği diye 3 sezon da bununla uğraşırız.
Konradsen de bitti, artik gsnin topcusu 43 numarayi giyecekAma bir dakika, ondan önce bir cümle, fuat onur selçuk soruyor; konuşulduysa kaçırdım ama ceidenin GS ile ilgisi ne durumda
Bir haber daha getirdim, sövmeyin. Ben sadece elçiyim. Haberler o kadar saçma ki son mesajlarım Fotomaç'a döndü iyice.

Bir haber daha getirdim, sövmeyin. Ben sadece elçiyim. Haberler o kadar saçma ki son mesajlarım Fotomaç'a döndü iyice.
Şu ana kadar olan: önce vurdur sonra dur.Hocamın yeni taktiği, önce kandır sonra bandır
sol beke de andre santos gelsin eski gunnerslı sen seversinsacma sapan adamlar alalim ya biraz daha gulelim takimin haline ins
Duyumlar sizde aslanlar @Kolpa Kemal Küreksacma sapan adamlar alalim ya biraz daha gulelim takimin haline ins
benayoun oynuyorsa hala o da gelsin ya gozumuz futbolcu gorsunsol beke de andre santos gelsin eski gunnerslı sen seversin
emana gs'deDuyumlar sizde aslanlar @Kolpa Kemal Kürek