GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 366

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
543,4K
Sayfa
366/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler size bi soru sorcam gece gece aklima geldi bi ara Hatayla kupa maci yapmistik adam sifirdan cevirdi Ismail yavas gelen topu iceri aldi.Bisey dikkatimi cekti orda.Hakem daha top Ismaile gelmeden once bayrak kaldirmisti.Yani orda pozisyonun bitmesi gerikiyordu Yani Vara gidilmez diye biliyorum.Ama sonra vara gidip golu vermislerdi.Yani top oyun alani icindeyken hakem bayragi cekmisti.O tur pozisyonlarda vara gidilmiyor diye biliyorum.

Beyler sizi bi soru sorcam gece gece aklina geldi bi ara Hatayla kupa maci yapmistik adam sifirdan cevirdi Ismail yavas gelen topu iceri aldi.Bisey dikkatimi cekti orda.Hakem daha top Ismaile gelmeden once bayrak kaldirmisti.Yani orda pozisyonun bitmesi gerikiyordu Yani Vara gidilmez diye biliyorum.Ama sonra vara gidip golu vermislerdi.Yani top oyun alani icindeyken hakem bayragi cekmisti.O tur pozisyonlarda vara gidilmiyor diye biliyorum.

hakem:
1640820722717.webp

Bu transfer döneminden tek beklentim son yıllarda takıma alınan bir yığın çöpten az zararla kurtulabilmek. Umarım transfer falan yapmayız yazık günah harcanan paralara.

O kadar aptalca işler ki. Yahu Nzonzili leminali takıma bile top oynatamayan adamdan -kendi kurduğu- bu sünepe takima top oynatmasini bekliyoruz sürekli harciyoruz. Ya biz ne zaman rasyonel olacagiz hep mi romantizm ya, konyalar hataylar ligde zirve mucadelesi veriyor o kadrolarla o imkanlarla biz 2 pas ust uste yapinca aga oynuyoruz bu oyunu yaa moduna giriyoruz. vasata alistirdi bizi sayin sinyor yeter biktim artik. anadolu takimini guc bela yenince karakter koyduk diyor icerde konyaya eziliyoruz ama yendik ya oyuna bakan yok nasil yendik. bi allahin kulu soramiyor adama bir sey sorunca sen mi merak ediyorsun oluyor. cok agir seyler yazarim da terbiyemi bozmayacagim . harcanacak her kurus ziyan olacak

O kadar aptalca işler ki. Yahu Nzonzili leminali takıma bile top oynatamayan adamdan -kendi kurduğu- bu sünepe takima top oynatmasini bekliyoruz sürekli harciyoruz. Ya biz ne zaman rasyonel olacagiz hep mi romantizm ya, konyalar hataylar ligde zirve mucadelesi veriyor o kadrolarla o imkanlarla biz 2 pas ust uste yapinca aga oynuyoruz bu oyunu yaa moduna giriyoruz. vasata alistirdi bizi sayin sinyor yeter biktim artik. anadolu takimini guc bela yenince karakter koyduk diyor icerde konyaya eziliyoruz ama yendik ya oyuna bakan yok nasil yendik. bi allahin kulu soramiyor adama bir sey sorunca sen mi merak ediyorsun oluyor. cok agir seyler yazarim da terbiyemi bozmayacagim . harcanacak her kurus ziyan olacak

ne nzonzisi renktaş adam hava topu bile alamıyodu lemina iyiydi bi oda sakatlanıp durdu seri de sonradan açıldı korona patladı

Gedson gelecek
Geldikden sonra fati hoca kadro disi birakip
yeni transfer isteyecek
suan ki transfer politikamiz buymus
Belmas yesil isik verdi yarin portekizde
Belmas gedson ve iki adet portekiz hatunla sali gunu donmesi bekleniyor
Derhal burayı terket seni bir daha burada görmek istemiyorum at kafası

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derhal burayı terket seni bir daha burada görmek istemiyorum at kafası

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurt ile eşek tartışıyorlarmış.
Kurt: Çimen yeşildir.
Eşek: Çimen sarıdır.
Sonunda konuyu orman kralı aslana anlatmışlar.
Aslan kurta bir ay hapis cezası, eşeğe de özgürlük kararı vermiş.
Kurt şaşkınlıkla aslana yaklaşmış ve sormuş:
Hakikaten sen de çimeni sarı mı görüyorsun?
Aslan: Hayır çimen yeşildir.
Kurt: O halde neden bana 1 ay hapis cezası verdin?
Aslan: Eşekle tartıştığın için…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler size bi soru sorcam gece gece aklima geldi bi ara Hatayla kupa maci yapmistik adam sifirdan cevirdi Ismail yavas gelen topu iceri aldi.Bisey dikkatimi cekti orda.Hakem daha top Ismaile gelmeden once bayrak kaldirmisti.Yani orda pozisyonun bitmesi gerikiyordu Yani Vara gidilmez diye biliyorum.Ama sonra vara gidip golu vermislerdi.Yani top oyun alani icindeyken hakem bayragi cekmisti.O tur pozisyonlarda vara gidilmiyor diye biliyorum.

Yan hakemin bayrağı yeterli değil orta hakemin düdüğünü çalıp ofsayt kararının tastiklemesi lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt