GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 368

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,9K
Sayfa
368/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerini bulanı satın almasanızda olur Terim gidince alırız
Bu sene küme düşmeyin yeter zaten avrupa hedefide martta ilk maçta patlar
seneyede avrupa zor seneye yeni hoca yeni yapılanma bütçe ayırın

Elinde morutan var sağ açık arıyorsun, elinde cicaldau var merkez orta saha arıyorsun, elinde boey var sağ bek arıyorsun elinde mohammed var forvet arıyorsun ulan elindeki bu oyuncuları kullanmayacaksın madem neden aldırdın diye sormazlar mı adama? Bence öyle çok genç oyuncu falan aramayalım artık. Benfica bile, Porto bile, Sevilla bile ilk 11'in 11'ini de genç oyunculardan kurmuyor sonuçta. Çoğunluğu genç olan oyuncuların arasına serpiştirilmiş birkaç tecrübeli oyuncu şart. Bu takıma 30 yaşında da olsa Fernando gibi, Melo gibi, Sneijder gibi, Drogba gibi, Gomis gibi büyük takım tecrübesi olan lider, winner özellikli en az 2 oyuncu lazım biri orta sahaya biri forvete yeter artık çoluk çocuğu doldurduğunuz takıma artık 2 tane tecrübeli beyin görmek istiyorum ben sahada tekniği iyi, son vuruşları iyi olan, bitiriciliği yüksek yoksa başarı zor sırf gençlerle oynamanın avantajı kadar dezavantajı da var bize takımı ateşleyecek bir kaptan lazım Balotelli bile Adana'da nasıl oynuyor görüyorsunuz.

Son düzenleme:
Transfer nöbetinin yerini terim düşmanlığı almış. Yazıklar olsun. Yönetim uyuma konuya sahip çık.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babel ve Feghouli'yi gönderip bonservissiz yıllık 1 milyon euro garanti maaş artı maç başı ücretle Melo ve Gomis'i geri çağıralım 6 aylığına bizi ligde ilk 2'ye sokarlarsa ya da Avrupa Kupasında yarı final oynatırlarsa sözleşmeleri otomatik olarak 1 yıl daha uzasın nasıl olur ama bence çok iyi olur, katkı vereceklerinden adım gibi eminim. Hep genç olmaz sahada tecrübe lazım biraz. Gomis'in Moammed'ten daha fazla gol atacağına bahse girerim. Melo da sahada koşmayan bir iki oyuncuya bağırsa yeter.

Babel ve Feghouli'yi gönderip bonservissiz yıllık 1 milyon euro garanti maaş artı maç başı ücretle Melo ve Gomis'i geri çağıralım 6 aylığına bizi ligde ilk 2'ye sokarlarsa ya da Avrupa Kupasında yarı final oynatırlarsa sözleşmeleri otomatik olarak 1 yıl daha uzasın nasıl olur ama bence çok iyi olur, katkı vereceklerinden adım gibi eminim. Hep genç olmaz sahada tecrübe lazım biraz. Gomis'in Moammed'ten daha fazla gol atacağına bahse girerim. Melo da sahada koşmayan bir iki oyuncuya bağırsa yeter.
Hocam biraz abartı olmus ikiside çok yaşlılar başarı o şekil olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt