GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 369

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
543,4K
Sayfa
369/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sponsorluk ve Avrupa’da ki başarılar tff ve yayıncı kuruluştan gelen paralar demek ki yetmedi. Ulen bildim bileli bu Galatasaray da para yok mevzusu bi bitmedi.

Gelişmeleri rica edeyim

Dinçer azaphan beynatlarda bulunmuş

Dinçer Azaphan’ın açıklamaları ise şöyle “Ligde Galatasaray’ın 20-30 puanı hakem hatalarından dolayı gitti. Tabii bunun arkasına sığınacak değiliz fakat bunu göz ardı edemeyiz. Fatih Hocamızın arkasında durmalıyız, o da oldukça zor bir dönemden geçiyor. Kendisine desteğimizi göstermeliyiz. Dün de kupadan elendik, bireysel hatalar ile gelen bir mağlubiyet oldu. Takım olarak daha çok çalışmalıyız.”dedi.Azaphan’ın öteki açıklamalmarı şöyle: ”

Kadın futbol takımımıza forma sırt sponsoru olduk. Kadın futbolunu desteklemekten ötürü mutluyuz. Her takım bizim için kıymetlidir fakat gönlümüzden geçen Galatasaray’ın zaferidir.

Ligde Galatasaray’ın 20-30 puanı hakem hatalarından dolayı gitti. Tabii bunun arkasına sığınacak değiliz fakat bunu göz ardı edemeyiz. Fatih Hocamızın arkasında durmalıyız, o da oldukça zor bir dönemden geçiyor. Kendisine desteğimizi göstermeliyiz. Dün de kupadan elendik, bireysel hatalar ile gelen bir mağlubiyet oldu. Takım olarak daha çok çalışmalıyız.

Kadın futbol takımımıza forma sırt sponsoru olduk. Kadın futbolunu desteklemekten ötürü mutluyuz. Her takım bizim için kıymetlidir fakat gönlümüzden geçen Galatasaray’ın zaferidir. Benim derdim sponsor olup gündeme gelmek değil, benim en büyük derdim sponsorluk adına diğer şirketlere örnek olabilmek. Türk sporuna sponsor olmaktan ötürü gururluyum.

Spor Bakanlığı Türk sporu adına elinden geleni yapıyor. Ben de bu noktada Türk sporu adına, kulübüm adına yardımcı olmaya her zaman hazırım.

Bu saatten sonra Trabzonspor ’un şampiyonluğu bırakacağını düşünmüyorum. Galatasaray’ın şampiyonluk şansı azaldı.

Galatasaray sadece futbol değil spor kulübüdür. Bu kapsamda bizim diğer branşlara önem vermemiz, onları desteklememiz gerekiyor.

Hakemler de insandır hata yapabilir fakat yapılan bariz hatalar Galatasaray’ı ligden koparıyor. Siz bir aracın tekerleğini patlatırsanız o aracın ilerlemesini nasıl bekleyebilirsiniz? En çok önem verdiğim spor dalı tekerlekli basketbol. Engelsiz aslanlar ile bu noktada varız. Bu vesilede çorbada tuzumuz oldu.

Cyberdyne Systems model 101 olarak yilbasi alışverişine çıkıyorum.transfermatrix evrenindeki hatali kodlari temizlemek icin görevli arkadaslar burada.sizlere yardımci olacaklar🧛‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt