2006 model ronaldinho,eto ve ludovic giuly kılıklı 3 kisi alin hücuma 

Son 15 yılda altyapıdan çıkan yetenekli 3-4 oyuncudan biriydi. İlk resmi maçında biri frikikten 2 gol atmıştı. 2. maçında da frikiği direkten dönmüştü sanırım. Yazık etti kendine. Çok daha iyi yerde olabilirdi.
İlginç bir gün olmamış gibi ahbertDinçer azaphan beynatlarda bulunmuş
Dinçer Azaphan’ın açıklamaları ise şöyle “Ligde Galatasaray’ın 20-30 puanı hakem hatalarından dolayı gitti. Tabii bunun arkasına sığınacak değiliz fakat bunu göz ardı edemeyiz. Fatih Hocamızın arkasında durmalıyız, o da oldukça zor bir dönemden geçiyor. Kendisine desteğimizi göstermeliyiz. Dün de kupadan elendik, bireysel hatalar ile gelen bir mağlubiyet oldu. Takım olarak daha çok çalışmalıyız.”dedi.Azaphan’ın öteki açıklamalmarı şöyle: ”
Kadın futbol takımımıza forma sırt sponsoru olduk. Kadın futbolunu desteklemekten ötürü mutluyuz. Her takım bizim için kıymetlidir fakat gönlümüzden geçen Galatasaray’ın zaferidir.
Ligde Galatasaray’ın 20-30 puanı hakem hatalarından dolayı gitti. Tabii bunun arkasına sığınacak değiliz fakat bunu göz ardı edemeyiz. Fatih Hocamızın arkasında durmalıyız, o da oldukça zor bir dönemden geçiyor. Kendisine desteğimizi göstermeliyiz. Dün de kupadan elendik, bireysel hatalar ile gelen bir mağlubiyet oldu. Takım olarak daha çok çalışmalıyız.
Kadın futbol takımımıza forma sırt sponsoru olduk. Kadın futbolunu desteklemekten ötürü mutluyuz. Her takım bizim için kıymetlidir fakat gönlümüzden geçen Galatasaray’ın zaferidir. Benim derdim sponsor olup gündeme gelmek değil, benim en büyük derdim sponsorluk adına diğer şirketlere örnek olabilmek. Türk sporuna sponsor olmaktan ötürü gururluyum.
Spor Bakanlığı Türk sporu adına elinden geleni yapıyor. Ben de bu noktada Türk sporu adına, kulübüm adına yardımcı olmaya her zaman hazırım.
Bu saatten sonra Trabzonspor ’un şampiyonluğu bırakacağını düşünmüyorum. Galatasaray’ın şampiyonluk şansı azaldı.
Galatasaray sadece futbol değil spor kulübüdür. Bu kapsamda bizim diğer branşlara önem vermemiz, onları desteklememiz gerekiyor.
Hakemler de insandır hata yapabilir fakat yapılan bariz hatalar Galatasaray’ı ligden koparıyor. Siz bir aracın tekerleğini patlatırsanız o aracın ilerlemesini nasıl bekleyebilirsiniz? En çok önem verdiğim spor dalı tekerlekli basketbol. Engelsiz aslanlar ile bu noktada varız. Bu vesilede çorbada tuzumuz oldu.
2006 model ronaldinho,eto ve ludovic giuly kılıklı 3 kisi alin hücuma![]()
Konradsen gayet yetenekli,gelebilir
Bende begendim.15 dakikalik iki videosunu izledim.bonservisi icin soylenen 3-4 milyon avro fazla olabilir su an ama 2 milyona da bitebilir,genc ve yetenekli neticedeCeide’nin iki macini izledim. Begendim. Hizli, topla basip gidebilen ve adam eksiltebilen bir oyuncu. Duz bir oyuncu degil. Topu dogru kullanmayi da biliyor, en azindan bu iki maci izlerken fazla top ezdigini gormedim. Ben kanada daha “olmus” bir oyuncu tercih ederim ama gelirse de faydali olacagini dusunuyorum.
Maclari izlerken Rosenborg’un forveti de dikkatimi cekti, iyi topcuya benziyor.
![]()
Noah Holm - Oyuncu profili 2026
Noah Holm, 24, Norveç ➤ SK Brann, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 23 May 2001, København, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
arda turan'ın hayat ve dayak üzerine yorumlarını nasıl değerlendiriyorsunCaide geldi mi
Saygideger hanimefendi eşine hak veriyorum bu konuda.arda turan'ın hayat ve dayak üzerine yorumlarını nasıl değerlendiriyorsun
Hatun ardadan daha erkek.Tartismaya gel
Menajerini tebrik etmek lazım. Gerçekten çok ilginç işler.
Tartismaya gel