Zaten en com karsilasmak istedigim kisisin Eger guclu biriysen seni dovemesem bile senden dayak yemek bana zevk verir.Açıkçası semih benim çocuğum olsa ben de hobi olarak döverdim. Hatta evin bir odasını kafese çevirirdim.
Zaten en com karsilasmak istedigim kisisin Eger guclu biriysen seni dovemesem bile senden dayak yemek bana zevk verir.Açıkçası semih benim çocuğum olsa ben de hobi olarak döverdim. Hatta evin bir odasını kafese çevirirdim.
Degilim malesefKanka bu sen misin?
![]()
Terimin kovulduğu gün acının dinmesi icin seni dovmeme ne dersinZaten en com karsilasmak istedigim kisisin Eger guclu biriysen seni dovemesem bile senden dayak yemek bana zevk verir.
Oğlum o BDSM lanZaten en com karsilasmak istedigim kisisin Eger guclu biriysen seni dovemesem bile senden dayak yemek bana zevk verir.
Hayir yaw onla alakasi yok birisine kiziyorsun dovemiyorsun mesela ama sinirinde gecmiyor.O adam sanaka iki tane sallasin dovmus gibi rahatliyorsun sinirin geciyor.Ters psikiloji bu.Oğlum o BDSM lan
Uzulerek belirtmek isterim ki murat kuzenim tek yumrukta seni yere serer. Keyif bile alamazsin.Zaten en com karsilasmak istedigim kisisin Eger guclu biriysen seni dovemesem bile senden dayak yemek bana zevk verir.
Yok ben daha çok hırs yapıyorumHayir yaw onla alakasi yok birisine kiziyorsun dovemiyorsun mesela ama sinirinde gecmiyor.O adam sanaka iki tane sallasin dovmus gibi rahatliyorsun sinirin geciyor.Ters psikiloji bu.
Terim kovulursa uzelmemki sadece suan gitmeyecegini bildigim icin kisa bir sure sabrediyorum kendisineTerimin kovulduğu gün acının dinmesi icin seni dovmeme ne dersin
Bizde bos degiliz reis.Bi Yumrukta yere sarileceksek yedigim ekmeklere yaziklar olsun.Neyse konuyu cok kirlettik.Simdi adminler tekme tokat nobetten atmadan Transferlere odaklanalim.2. Yari nasil direlecegimizi konusalim.Uzulerek belirtmek isterim ki murat kuzenim tek yumrukta seni yere serer. Keyif bile alamazsin.

?Kick boks yapan var mi,su forumda yere sermeyeceğim bitane insan evladi yok![]()
Ben sana kick boks ogretirim abiTerim kovulursa uzelmemki sadece suan gitmeyecegini bildigim icin kisa bir sure sabrediyorum kendisine
Maytap geciyom ya,60 kiloyum zaten☹
Abi beni sopa olarak kullanır mısın dayak atamasam bile aracı olmak zevk meselemBirazdan sıra dayağından geçiricem hepinizi.
Abi beni sopa olarak kullanır mısın dayak atamasam bile aracı olmak zevk meselem
Bukemedigin eli opeceksin.Yoksa kendine zarar verirsin.Yok ben daha çok hırs yapıyorum