GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 377

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,8K
Sayfa
377/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lige havlu atmıssın bitti
Türkiye kupası elendin bitti
Avrupa ligi balla iyi gittik ilk maçta eleyecekler

Ocakta vasat vasat adamları doldurup para harcamanın alemi yok boşuna yeter Becalli ile diger menejerleri zengin ettiğimiz

2022 sezonunda yepyeni bir hoca ile kaliteli oyuncular ile sezona baslayacağız insallah

Ocakta vasat vasat adamları doldurup para harcamanın alemi yok boşuna yeter Becalli ile diger menejerleri zengin ettiğimiz

2022 sezonunda yepyeni bir hoca ile kaliteli oyuncular ile sezona baslayacağız insallah
6 maç nasıl balla oluyor.? Diğerlerine katılıyorum ki bana göre bizim takım lige ve kupaya pek asılmadı.

E40qKPIWYAM3zwI

malesef gerçek. düzelen, form tutan bile 2-3 maç düzelebiliyor o da bala göte. istikrar yok 5 hafta iyi oynayan 2 maç sonra götü başı dağıtıyor yine. problem oyuncular mı, sanmıyorum
Bu Kerem De Bruyne denilen adamdaan iyi topcu o halde .Adam Tslnin icinden gectigi yetmiyo gidiyo Avrupanin icinden geciyo.Yetmiyo Milli takimi sirliyo.gelisen gelisiyor kardes herseyide hocaya yikmayin iste tam hocadan soguyorum boyle sacma elestirileri gorunce savunma ihtiyaci duyuyor insan.

Lig konusunda sana katilirim Turkiye kupasindada haklisin ama Avrupayi Bala gectik dersen Kiskanc fenerlilerden Tinerkovich Besiktaslilardan bir farkin kalmaz onlara kalsa Uefada Bala.Ne demek Bala iyi gittik .Sacmalamayin bi Allahinizi severseniz ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt