Solbakken olmasa da olur diye morutani yazdimLan yeni gördüm matematiği de unutmuşsunİrfan Gedson Solbakken Piatek 3 oyuncu mu yapıyo
![]()
yani net 3 lü tek duruyor zaten
Solbakken olmasa da olur diye morutani yazdimLan yeni gördüm matematiği de unutmuşsunİrfan Gedson Solbakken Piatek 3 oyuncu mu yapıyo
![]()
yani net 3 lü tek duruyor zatenNeden alintiyi sildim Samey AgabeyMoralimizi artik sadece ftnin floryadan yaka paca disari atildigi haberi duzeltir
6 maç nasıl balla oluyor.? Diğerlerine katılıyorum ki bana göre bizim takım lige ve kupaya pek asılmadı.Lige havlu atmıssın bitti
Türkiye kupası elendin bitti
Avrupa ligi balla iyi gittik ilk maçta eleyecekler
Ocakta vasat vasat adamları doldurup para harcamanın alemi yok boşuna yeter Becalli ile diger menejerleri zengin ettiğimiz
2022 sezonunda yepyeni bir hoca ile kaliteli oyuncular ile sezona baslayacağız insallah
Sana duyum verecektim sonr ftci oldugunu hatirlayip vazgectimNeden alintiyi sildim Samey Agabey
Semih FemdomZaten en com karsilasmak istedigim kisisin Eger guclu biriysen seni dovemesem bile senden dayak yemek bana zevk verir.

Bu Kerem De Bruyne denilen adamdaan iyi topcu o halde .Adam Tslnin icinden gectigi yetmiyo gidiyo Avrupanin icinden geciyo.Yetmiyo Milli takimi sirliyo.gelisen gelisiyor kardes herseyide hocaya yikmayin iste tam hocadan soguyorum boyle sacma elestirileri gorunce savunma ihtiyaci duyuyor insan.malesef gerçek. düzelen, form tutan bile 2-3 maç düzelebiliyor o da bala göte. istikrar yok 5 hafta iyi oynayan 2 maç sonra götü başı dağıtıyor yine. problem oyuncular mı, sanmıyorum
Vuruşalım mıKick boks yapan var mi,su forumda yere sermeyeceğim bitane insan evladi yok![]()
Duyum guzelse hocayi beraber istifaya davet edebilirizSana duyum verecektim sonr ftci oldugunu hatirlayip vazgectim
Lig konusunda sana katilirim Turkiye kupasindada haklisin ama Avrupayi Bala gectik dersen Kiskanc fenerlilerden Tinerkovich Besiktaslilardan bir farkin kalmaz onlara kalsa Uefada Bala.Ne demek Bala iyi gittik .Sacmalamayin bi Allahinizi severseniz ya.Lige havlu atmıssın bitti
Türkiye kupası elendin bitti
Avrupa ligi balla iyi gittik ilk maçta eleyecekler
Ocakta vasat vasat adamları doldurup para harcamanın alemi yok boşuna yeter Becalli ile diger menejerleri zengin ettiğimiz
2022 sezonunda yepyeni bir hoca ile kaliteli oyuncular ile sezona baslayacağız insallah