GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 379

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,8K
Sayfa
379/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kerem De Bruyne denilen adamdaan iyi topcu o halde .Adam Tslnin icinden gectigi yetmiyo gidiyo Avrupanin icinden geciyo.Yetmiyo Milli takimi sirliyo.gelisen gelisiyor kardes herseyide hocaya yikmayin iste tam hocadan soguyorum boyle sacma elestirileri gorunce savunma ihtiyaci duyuyor insan.

kerem naptı da hem avrupa, hemde tsl'in içinden geçti anlam veremedim :asd: savun sen hocayı devam

- Örnek aldığınız teknik direktörler?

İlhan Palut: "Her hocanın olumlu yönlerini beğenirim. Guardiola, Klopp, Simeone. Fatih Terim hocamızın bir camiayı yönlendirebilecek karizmayı kendinde yakalaması. Ben de kendi planıma çalışıyorum (NTV)

FH3tpqEXwAEKooR
bu adamın acilen sakal tıraşı olması lazım

Yahu yapmayın etmeyin.Keremde yetenekliydi ne odu bitti mi.Hangi seviyeye geldi gördük.Morutan yetenekli falan değil..Oyunculara abartmakdan vazgeçin.
ceide yetenekliyse çatır çatır oynar rahat olun.
Burada sıkıntı ve sormamız gereken soru bu kadar yetenekliyse biz bu adamı nassıl alacağız.
Morutan gayet yetenekli kerem sürekli yükselerek ilerlemedi millet sövme noktasına gelmişti tekrar yükseldi ama morutan hocanın elinde çürümeye yüz tuttu çocuğun özgüveni kırıldı lokomotif maçında attığı pası yeteneksiz adam atamaz yada Antep'e attığı golü

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt