olacağını düşünmüyorum ama alanya kaynaklı bilgi
teknik direktörlük yapmış biri yardımcılığı kabul etmez bence
olacağını düşünmüyorum ama alanya kaynaklı bilgi
olacağını düşünmüyorum ama alanya kaynaklı bilgiyse
Bu Kerem De Bruyne denilen adamdaan iyi topcu o halde .Adam Tslnin icinden gectigi yetmiyo gidiyo Avrupanin icinden geciyo.Yetmiyo Milli takimi sirliyo.gelisen gelisiyor kardes herseyide hocaya yikmayin iste tam hocadan soguyorum boyle sacma elestirileri gorunce savunma ihtiyaci duyuyor insan.
savun sen hocayı devambu adamın acilen sakal tıraşı olması lazım- Örnek aldığınız teknik direktörler?
İlhan Palut: "Her hocanın olumlu yönlerini beğenirim. Guardiola, Klopp, Simeone. Fatih Terim hocamızın bir camiayı yönlendirebilecek karizmayı kendinde yakalaması. Ben de kendi planıma çalışıyorum (NTV)
![]()
kimse gelmiyor gibi
Bi kadro yap görelim mozart
Ceide’yi aliyoruz begenmedin mikimse gelmiyor gibi
Konı büyük bir camia ise kabul eder de, o isim Bülent Korkmaz mı orası mechül. Okan Buruk ta olabilir. Çünkü Bülent kaptan daha önce denenmişti.teknik direktörlük yapmış biri yardımcılığı kabul etmez bence
topçuluğu şüpheli isimlerden uzak duralımCeide’yi aliyoruz begenmedin mi
olacağını düşünmüyorum ama alanya kaynaklı bilgiyse
berkan 9-10
cica 7-8
taylan 2-3
gedson 8m
okay kira
talisca 3m maaş 2m imza
piatek 1.5 yıl kira 2m+2.5m maaş
Rıjkaardı bile yiyip bitiren kadro. Adam birdaha antrenörlüğe tövbe etti
Hizli, topla dribbling yapan ve adam gecebilen kanat oyuncu almaliyiz demistin. Ceide bu ozelliklere sahip bir oyuncu.topçuluğu şüpheli isimlerden uzak duralım
Adamın sakalini da elestirmezsin be mozartbu adamın acilen sakal tıraşı olması lazım
Morutan gayet yetenekli kerem sürekli yükselerek ilerlemedi millet sövme noktasına gelmişti tekrar yükseldi ama morutan hocanın elinde çürümeye yüz tuttu çocuğun özgüveni kırıldı lokomotif maçında attığı pası yeteneksiz adam atamaz yada Antep'e attığı golüYahu yapmayın etmeyin.Keremde yetenekliydi ne odu bitti mi.Hangi seviyeye geldi gördük.Morutan yetenekli falan değil..Oyunculara abartmakdan vazgeçin.
ceide yetenekliyse çatır çatır oynar rahat olun.
Burada sıkıntı ve sormamız gereken soru bu kadar yetenekliyse biz bu adamı nassıl alacağız.