GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 394

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
394/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henry mukhtarı burada önerdiğimde daha corana keşfedilmemişti.
Komik fiyatlara satıldı.

2 sene önce adam gibi araştırma ile ucuz alabilecekler şimdi gidip Amerikalılara domalırsan bu kulüpte terime daha da transfer yaptırılmasın.
Tüm dünyanın datası varken gidip takıntı yaptığı herifleri aldıran adamın kulüpte fazla bir sözü olmamalı.
Danimarka diyoruz yıllardır.

Oyuncu takip ediyoruz izliyoruz baktım koca kulüp yok bende takibi bıraktım mesleğim değil ya anasını satayım.
Türkiyede futbol/ komisyonculuk had seviyede.
3 sene oldu Babel gitti gidecek, şöyle oldu böyle olacak herif senede 1 ay futbol oynayıp yatıyor, öyle yada böyle vereceksin parasını ver yarısını git anlaş. Ama olmaz.
Bu kafayla 10 milyar borç yaparız biz.
Kuzeyde Danimarka ve Norveç dışında bir ligden oyuncu almayacaksin ama bu ligde iyi olanları alıp deneyeceksin çünkü ligler benzer mesela İsvec liginden aman aman hiç futbolcu alınmaz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kuzeyde Danimarka ve Norveç dışında bir ligden oyuncu almayacaksin ama bu ligde iyi olanları alıp deneyeceksin çünkü ligler benzer mesela İsvec liginden aman aman hiç futbolcu alınmaz

Bu ülkenin futbolda yetiştirici olamamasını, çok ucuza yetenek bulamamasını ben anlamıyorum ya bu kadar para sevdası olamaz. Bulan olunca herkes avvuvv yapıyor hemen gidip para akıtıyor, lan elinde imkan var ya gidip al anlaş getir sen kirala.
Herif 200 bine oynatacak adamı gidip bedava alıyor oynatıyor satıyor ver 200 bini git niğdespor üzerinden anlaş sonra kulüplere kirala.
Gurbetçisini de alabilirsin genç yeteneğini de.
Bu ciddi sorunu bu yönetim çözer dedim ekibinde bu konuda uzman kişi var dedim ama yok.

Reis sana tatlı rüyalar uyumaya devam et çok güzel uyutuyorlar seni bir de iki mesajı birden alintilamamak için Gedson kendini nasıl geliştirmiş ben merak ettim form tuttu desen okey de Gedson zaten benficayla eslestigimiz sene 2 yaş daha küçük olmasına rağmen uçuyordu en potansiyelli orta saha oyuncuları arasındaydı Mourinho adamı bitirdi Tottenham da zaten öyle olmasa buralara sümük bile atmazdi sen gedsonun gelişmiş halini görürsen halis mi lan bu dersin

Geldiginde bitikti kimse begenmiyodu Hocanin antremanini yeyince kendine geldi.Kerem ve Marcaoda kendini gelistirdi.Gelistiren gelistiriyor herseyi hocaya atmayalim..Bu sene gelenler yeni geldi onlarida yavas yavas gorecegiz.Hoca super hoca ucuyor demiyorum.Lig sonunda istifada edebilir,ama herseyide hocaya baglamayalim.Ha bazi oyuncularin gelisememesi Hocanin yuzunden dersen anlayabilirim.Mohammed baya iyiydi yaptigi ilk hatada adami kesince geriye gitti.Morutan iyiydi adami keserek geriye gitti.Aldirdigi oyuncularin cogu potansilyelli ve para kazandiracak oyuncular.

Geldiginde bitikti kimse begenmiyodu Hocanin antremanini yeyince kendine geldi.Kerem ve Marcaoda kendini gelistirdi.Gelistiren gelistiriyor herseyi hocaya atmayalim..Bu sene gelenler yeni geldi onlarida yavas yavas gorecegiz.Hoca super hoca ucuyor demiyorum.Lig sonunda istifada edebilir,ama herseyide hocaya baglamayalim.Ha bazi oyuncularin gelisememesi Hocanin yuzunden dersen anlayabilirim.Mohammed baya iyiydi yaptigi ilk hatada adami kesince geriye gitti.Morutan iyiydi adami keserek geriye gitti.Aldirdigi oyuncularin cogu potansilyelli ve para kazandiracak oyuncular.
üstad biatçılık senin gibi bir Galatasarayliya hiç yakişmıyor, forumda ki diğer üyelere kıyasla. gel bu yoldan dön

Bu ülkenin futbolda yetiştirici olamamasını, çok ucuza yetenek bulamamasını ben anlamıyorum ya bu kadar para sevdası olamaz. Bulan olunca herkes avvuvv yapıyor hemen gidip para akıtıyor, lan elinde imkan var ya gidip al anlaş getir sen kirala.
Herif 200 bine oynatacak adamı gidip bedava alıyor oynatıyor satıyor ver 200 bini git niğdespor üzerinden anlaş sonra kulüplere kirala.
Gurbetçisini de alabilirsin genç yeteneğini de.
Bu ciddi sorunu bu yönetim çözer dedim ekibinde bu konuda uzman kişi var dedim ama yok.
Kerem gibi alt liglerde muhakkak başka oyuncularda vardır buna katılıyorum ama Türkiye de yabancı sınırı geldiği anda az biraz potansiyelli oyuncunun fiyatı 3 milyon eurodan başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt