Emrah Duvar
Taçsız Kral
Trezege yazdığınız kişi bir zamanlar Kasımpaşa da oynayan arkadaş mıSene sonu bitiyo diye 6 zaten yoksa nerde denayer gibi adam 6milyona
2.5u kimse vermez ve gs icinde bir ukte
Lyona 3-4 verip bitiririz,luyiyi okutsak biryere cepten para cikmadan boyle muthis bir degisim yapmis oluyoruz
florentino,gedson,denayer,trezege cok acil catimiz altinda bulusmali
Şu an istediği kulüple sözleşme imzalayabiliyor diye dedim. Yoksa bende ne zamandır sene sonu için ilk hedef olmalı diye yazıyorum. Pl'den alt sıra takımları falan ister bence. Hem bonservis hem maaşta kapışamayız. Devre arası getirebilirsek müthiş iş olur. Sene sonu Marcao'yu satıp yerine scout transferi yaparız. Tutmazsa bile 2 garanti oyuncu olmuş olur.Sene sonu bitiyo diye 6 zaten yoksa nerde denayer gibi adam 6milyona
Lyona 3-4 verip bitiririz,luyiyi okutsak biryere cepten para cikmadan boyle muthis bir degisim yapmis oluyoruz
TD isterizHoca gitmiyor lig sonuna kadar bizle.Taraftar grubu Baskani S.Ç.konusuyor.Transfer isteklerinizi bana iletebilirsiniz.
Hocayi kovduk ve Yeni Td ariyoruz kim gelmeli ve nasil futbol oynamaliyiz derin futbol bilgini konustur .Seni okuyacagim Samet Agabey.Ogret bize su futbolu.Sene sonu bitiyo diye 6 zaten yoksa nerde denayer gibi adam 6milyona
Küfür yemeni istemem.TD isteriz
TD haric lutfenTD isteriz
bana etmez, kankamdırKüfür yemeni istemem.
transfer olarak florentino ve gedson sadece.TD haric lutfen
Şu an istediği kulüple sözleşme imzalayabiliyor diye dedim. Yoksa bende ne zamandır sene sonu için ilk hedef olmalı diye yazıyorum. Pl'den alt sıra takımları falan ister bence. Hem bonservis hem maaşta kapışamayız.
Florentino da fırsat olabilir. Getafe'de 11 olmayan oyuncuya forma garantisi vermemize gerek olmadığı için yabancı sınırında da zorlanmayız. Yalnız Getafe'nin satın alma opsiyonu 15-17 gibi bir şey deniliyordu. Tek haneye düşmezlerse almamalıyız.
Trezeguet için ise bence Afcon'da izlemek lazım önce. Sakatlıktan nasıl döndüğünü bilmiyoruz.
Ta kendisiTrezege yazdığınız kişi bir zamanlar Kasımpaşa da oynayan arkadaş mı
Yahu biz kim gelsin derken adam akıllı bir öneri görelim diye soruyoruz. Niye farklı taraflara çekiliyor anlamıyorum bu iş. Altı dolu bir kaç öneri görmek istiyorum ben şahsen sadece. Bunun nesi saçma ? Adam istifa etsin diyoruz İSTİFA daha nasıl ikna edebiliriz sizi ?
Yazin burda romen pazarina girmeyin dedik kimse dinlemedi herkes transfer sarhosu olmustu,hatta bir tane kamil cicaya 7-8 cok dedim diye bana ates puskuruyodu sen ne anlarsin diye simdi cicayi alanlara kufur edip bunu gonderin diyoHocayi kovduk ve Yeni Td ariyoruz kim gelmeli ve nasil futbol oynamaliyiz derin futbol bilgini konustur .Seni okuyacagim Samet Agabey.Ogret bize su futbolu.

Öyleyse varım