GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 399

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,6K
Sayfa
399/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonu bitiyo diye 6 zaten yoksa nerde denayer gibi adam 6milyona

2.5u kimse vermez ve gs icinde bir ukte

Lyona 3-4 verip bitiririz,luyiyi okutsak biryere cepten para cikmadan boyle muthis bir degisim yapmis oluyoruz

florentino,gedson,denayer,trezege cok acil catimiz altinda bulusmali
Trezege yazdığınız kişi bir zamanlar Kasımpaşa da oynayan arkadaş mı

Lyona 3-4 verip bitiririz,luyiyi okutsak biryere cepten para cikmadan boyle muthis bir degisim yapmis oluyoruz

Şu an istediği kulüple sözleşme imzalayabiliyor diye dedim. Yoksa bende ne zamandır sene sonu için ilk hedef olmalı diye yazıyorum. Pl'den alt sıra takımları falan ister bence. Hem bonservis hem maaşta kapışamayız. Devre arası getirebilirsek müthiş iş olur. Sene sonu Marcao'yu satıp yerine scout transferi yaparız. Tutmazsa bile 2 garanti oyuncu olmuş olur.
Florentino da fırsat olabilir. Getafe'de 11 olmayan oyuncuya forma garantisi vermemize gerek olmadığı için yabancı sınırında da zorlanmayız. Yalnız Getafe'nin satın alma opsiyonu 15-17 gibi bir şey deniliyordu. Tek haneye düşmezlerse almamalıyız.
Trezeguet için ise bence Afcon'da izlemek lazım önce. Sakatlıktan nasıl döndüğünü bilmiyoruz.

Hocayi kovduk ve Yeni Td ariyoruz kim gelmeli ve nasil futbol oynamaliyiz derin futbol bilgini konustur .Seni okuyacagim Samet Agabey.Ogret bize su futbolu.

Şu an istediği kulüple sözleşme imzalayabiliyor diye dedim. Yoksa bende ne zamandır sene sonu için ilk hedef olmalı diye yazıyorum. Pl'den alt sıra takımları falan ister bence. Hem bonservis hem maaşta kapışamayız.
Florentino da fırsat olabilir. Getafe'de 11 olmayan oyuncuya forma garantisi vermemize gerek olmadığı için yabancı sınırında da zorlanmayız. Yalnız Getafe'nin satın alma opsiyonu 15-17 gibi bir şey deniliyordu. Tek haneye düşmezlerse almamalıyız.
Trezeguet için ise bence Afcon'da izlemek lazım önce. Sakatlıktan nasıl döndüğünü bilmiyoruz.

İstesek alacagimiz kivama geldi ucude

Floyu 17ye kimse almaz,benficada gedson gibi tutma taraftari olmadigi icin tek hanelere alabiliriz

Trezegeyi gecen ilk 18de gormustum sakatligini atlatmis ama toparlayabilecekmi onada dedigin gibi afrika kupasinda bakilmali
Trezege yazdığınız kişi bir zamanlar Kasımpaşa da oynayan arkadaş mı
Ta kendisi

Yahu biz kim gelsin derken adam akıllı bir öneri görelim diye soruyoruz. Niye farklı taraflara çekiliyor anlamıyorum bu iş. Altı dolu bir kaç öneri görmek istiyorum ben şahsen sadece. Bunun nesi saçma ? Adam istifa etsin diyoruz İSTİFA daha nasıl ikna edebiliriz sizi ?

Hoca'dan daha iyi kim gelebilir diyenleri kast ederek söylemiştim ben aslında. Şu anki mevcut haliyle hocadan iyi olmak öyle zor bir kriter de değil, çünkü hoca çok kötü. Ama istikrar vaat eden bir seçim yapmak zor olanı.

Hoca'nın yerinin genel kitledeki yeri bambaşkadır ondan ona yaklaşabilecek biri yok kolay kolay. Okan'mış İlhan Palut'muş bunlara Galatasaray en az iki üç gömlek büyük gelir. Bizim için çözüm yabancıdır kesinlikle.

Bana kalırsa kesinlikle genç çaylak biri olmamalı. Bizim lig'de son zamanlarda öne çıkan yabancılar işimize yaramaz. Şu anlık zor gözükse de benim uzun zamandır gönlümden geçen adam Roger Schmidt'tir. PSV'deki kontratı yazın bitiyor.

Anladığım kadarıyla Ts onay verirse Yusuf'u alacağız.

Yusuf Yazıcı'nın transferi konusunda Lille cephesinin görüşünü aktaran Cebeci, "Yusuf gibi oyuncular her zaman oynamak ister. Yusuf da sahada olmak istiyor. Oyuncunun belli bir marka değeri var. Lille, bunların düşmesini istemiyor. Lille Başkanı, Yusuf'un yüzde 100 oynayabileceği bir kulüp varsa, oraya göndermeye sıcak baktıklarını söyledi." şeklinde konuştu.
Lille'in Yusuf konusunda hala gelecek gördüğünü vurgulayan Cebeci, yıldız futbolcunun bonservis bedeliyle verilmeyeceğini, kiralık olarak gönderileceğini açıkladı. Cebeci, "Yusuf'u bırakmak istemiyorlar. Maddi kısmından çok oynayabileceği, değerine değer katacağı bir kulübe gitmesini istiyorlar. Onun kendine has özelliklerini kullanabileceği bir ortamda olmasını istiyorlar. Yoksa Yusuf'un Lille kulübünün hala değerli, en kıymetli oyuncularından biri olduğunu üzerine basa basa söylüyorlar. Şu an mevcut durum Yusuf'un sadece kiralık olarak gönderileceğini gösteriyor" ifadelerini kullandı.
Galatasaray ve Trabzonspor'un, Yusuf Yazıcı'ya olan ilgisinden bahseden Adem Cebeci, "Fatih Hoca, Milli takımda Yusuf'a ilk 10 numara veren kişi. Hocanın Yusuf ile alakalı düşüncelerini biliyorum. Kendisini çok seviyor ve ilgi duyuyor. Trabzonspor, Yusuf'u satarken bir madde koydu. Olası bir Türkiye'ye geri dönüşte, ilk hak Trabzonspor'un. Trabzonspor'un izni olmadan biz de kimseyle anlaşmayız. Yusuf'un önceliği Avrupa'da devam etmek. Bir tarafta doğup büyüdüğü ve kaptanlığını yaptığı bir kulüp var. Diğer tarafta Fatih Hoca var, ona çok büyük bir saygısı var. Yusuf'un tekrar gerçek Yusuf kalitesini anlayabilecek bir ortama ihtiyacı var."

'Okan için Galatasaray'dan gelen teklif yok'
Son günlerde gündemde olan, Galatasaray’dan kiralık olarak alınan kaleci Okan Kocuk'un devre arasında geri döneceği iddialarına ilişkin birkaç cümle söyleyerek sözlerini sürdüren Keleş, "Okan ile sezon sonuna kadar sözleşmemiz var, devam ediyor. Şu an ben de okuyorum transfer iddialarını ama bize gelmiş herhangi bir şey yok. Galatasaray camiası ile aramız iyi, herkesle aramız iyi. Herhangi bir sorun yok, bizimle iletişime geçilmedi. Geçildiğinde duruma göre hareket edebiliriz. Ne tür bir yaklaşım olacak bilmiyorum. Ama geri isterlerse de o yönetimin, oyuncunun kararı ile alakalı bir şey diye düşünüyorum. Ama bize yansıyan Galatasaray tarafından bir şey yok" şeklinde konuştu.

yollayın herifi
taşdemiri de geri alalım ztn oynatmıyolar onun masrafından kurtarmış oluruz. kiralık olarak b. alperi verelim orda iş yapar

Hocayi kovduk ve Yeni Td ariyoruz kim gelmeli ve nasil futbol oynamaliyiz derin futbol bilgini konustur .Seni okuyacagim Samet Agabey.Ogret bize su futbolu.
Yazin burda romen pazarina girmeyin dedik kimse dinlemedi herkes transfer sarhosu olmustu,hatta bir tane kamil cicaya 7-8 cok dedim diye bana ates puskuruyodu sen ne anlarsin diye simdi cicayi alanlara kufur edip bunu gonderin diyo

Ftyi bize karsi abidik gubidik gerekcelerle savunan adamlar simdi dedigimize gelmis durumda

Buragi sozlerini tutmuyo diye uyardigimizda basta sen sabredin hepsini tutacak diyodunuz simdi adami yerden yere vuruyosunuz

Ardanin neden alinmamasi gerektigini,hadi alindi neden gonderilmesi gerektigini yazarken takima abilik yapacak,lider oyuncu diye karsi cikanlar yine dedigimize geldi

İsitani ft yiyecek dedik yine dedigimiz oldu

Ft transferden anlamiyo dedik,siz yalan soyluyosunuz iftira atiyosunuz dediler belgelerle kanitladik,simdi ftye transfer yaptirilmamali diye ortalarda geziyolar

Omerle tasdemirle sozlesme uzatirken ates puskurduk diye bize bu yerli kuralinda daha iyisimi var diye karsi cikanlarin gidecek listelerinde bunlar eksik olmuyor

Daha cok ornek veririmde bu kadar yeter

Simdi her dedigi yanlis cikan senin gibilerin her dedigi dogru cikan kisilere hala yanlis dusunuyosunuz,siz ne anlarsiniz demeside takdir edersinki komik

Mesele motz a hepiniz gomuyosunuz ama herifin isabet orani hepinizden yuksek :)

O sebeple bize guvenin semihcim,camiamiz bizim gibi akilli,mantikli,gercek gsli kisiler sayesinde aydinliga kavusacak

Sana soz o baharlar gelecek !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt