GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 404

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
542,5K
Sayfa
404/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan kötü oyuncu değil, daha doğrusu yeteneksiz değil Yunus Akgünle de kıyaslanmaz zira alttaki Yunusla üstteki Yunus'un alakası yok, Morutan olmasa muhtemelen şu anki puanları da toplayamazdık, geldiğinde Paşa maçında yaptıkları da ortada, sonra ne oldu onu analiz etmek lazım. Zaten Yunus örnekleri kusura bakmayın riyakarlık, bizdeyken neler neler diyenler gelip övmüyor mu şimdi.

Cicaldau konusunda da beğenmiyor olmama rağmen çok kötümser değilim, iyi kötü para kazandırır herhalde, az çok piyasası da var.

Culio, Stancu falan y.kürek adamlardı, bunları onlarla kıyaslamam.
ikisine verdiğimiz toplam paranın yarısı çıksa ucuz atlatmış sayarım

5F620C2B-E71D-4E83-B336-2729DBC7C381.webp

ikisine verdiğimiz toplam paranın yarısı çıksa ucuz atlatmış sayarım

Sen niye bu tarz konulara kafa yoruyorsunki zaten kim gelse beğenmeyeceksin. Gedson'a da geçen sene aynı bu şekilde sallıyordun sonra herif top oynayınca sesin çıkmadı.

En çok da senin bakış açında olanlara şaşırıyorum, şu forumda 1 dk geçirmem senin gibi bakıyor olsam.

Morutan kötü oyuncu değil, daha doğrusu yeteneksiz değil Yunus Akgünle de kıyaslanmaz zira alttaki Yunusla üstteki Yunus'un alakası yok, Morutan olmasa muhtemelen şu anki puanları da toplayamazdık, geldiğinde Paşa maçında yaptıkları da ortada, sonra ne oldu onu analiz etmek lazım. Zaten Yunus örnekleri kusura bakmayın riyakarlık, bizdeyken neler neler diyenler gelip övmüyor mu şimdi.

Cicaldau konusunda da beğenmiyor olmama rağmen çok kötümser değilim, iyi kötü para kazandırır herhalde, az çok piyasası da var.

Culio, Stancu falan y.kürek adamlardı, bunları onlarla kıyaslamam.
Bunlari ben yazinca linc yiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt