Oral Sever
Berlin Panteri
Transfer dönemi ne zaman bitiyor
@Ünsal VardarŞu Ft gitsinde nasil basiridan basariya kosacaz bi gorelim yeter sikti artik bu tartismalar.
Adaş ne bu hiddet bu celalŞu Ft gitsinde nasil basiridan basariya kosacaz bi gorelim yeter sikti artik bu tartismalar.
ikisine verdiğimiz toplam paranın yarısı çıksa ucuz atlatmış sayarımMorutan kötü oyuncu değil, daha doğrusu yeteneksiz değil Yunus Akgünle de kıyaslanmaz zira alttaki Yunusla üstteki Yunus'un alakası yok, Morutan olmasa muhtemelen şu anki puanları da toplayamazdık, geldiğinde Paşa maçında yaptıkları da ortada, sonra ne oldu onu analiz etmek lazım. Zaten Yunus örnekleri kusura bakmayın riyakarlık, bizdeyken neler neler diyenler gelip övmüyor mu şimdi.
Cicaldau konusunda da beğenmiyor olmama rağmen çok kötümser değilim, iyi kötü para kazandırır herhalde, az çok piyasası da var.
Culio, Stancu falan y.kürek adamlardı, bunları onlarla kıyaslamam.
evetSen misin bu
ikisine verdiğimiz toplam paranın yarısı çıksa ucuz atlatmış sayarım
Sabah aksam biktim ayni seyleri okumaktan cunku bu kadar kotuyuz su bizden iyi bu bizden iyi Yok Trabzonla ayni rutbede degilmisiz cunku anlar sampiyonkuga biz dusmemeye oynuyormusuz .Kendini takimini bu kadar kotuluyen bir taraftar gormedim.Gitsinde herkes rahatlasin adam gibi yorunlar okuyalim artikTartisan yok ki sen kendi kendine triplere giriyosun sanki
Hayir
ağlama
2 dakika girdim barcelona marcao istiyor dedi ciktimağlama
Hoca gidince Tunelin ucundaki isigi gorecekmisiz onun isin gitsinde ak mi karami gorecez.Adaş ne bu hiddet bu celal
ROMA, barcanın stoperini istiyor dedi. kulağına fıttırayım2 dakika girdim barcelona marcao istiyor dedi ciktim
ikisine verdiğimiz toplam paranın yarısı çıksa ucuz atlatmış sayarım
Bunlari ben yazinca linc yiyorum.Morutan kötü oyuncu değil, daha doğrusu yeteneksiz değil Yunus Akgünle de kıyaslanmaz zira alttaki Yunusla üstteki Yunus'un alakası yok, Morutan olmasa muhtemelen şu anki puanları da toplayamazdık, geldiğinde Paşa maçında yaptıkları da ortada, sonra ne oldu onu analiz etmek lazım. Zaten Yunus örnekleri kusura bakmayın riyakarlık, bizdeyken neler neler diyenler gelip övmüyor mu şimdi.
Cicaldau konusunda da beğenmiyor olmama rağmen çok kötümser değilim, iyi kötü para kazandırır herhalde, az çok piyasası da var.
Culio, Stancu falan y.kürek adamlardı, bunları onlarla kıyaslamam.
@Ünsal Vardar seni çok severHoca gidince Tunelin ucundaki isigi gorecekmisiz onun isin gitsinde ak mi karami gorecez.
yenge de erik gibi