GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 431

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,9K
Sayfa
431/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61B5A558-E12E-4701-8761-20811A4A1289.webp

Biz , bizi sevmeyenlere iyi görünmeye çalışıp etrafa kullanmadığımız adamları tüm anadoluya beleşe gönderiyoruz ya , onlar o kadar iyi niyetli değiller ve hala akıllanmıyoruz. Aytaç’ı beğenmiyorum ama ligde anadoludan her takımı ihtiyacı var free kalsa gideceği kulübü kendi seçer. Ama biz gene beleş vericez. Adem’de de aynı saçmalığı yaptık.

Ama kendi oyuncumuzu geri isterken Giresun Okan Koçuk’u bak 2 haftadır salmıyor daha. Onlar iyi niyetli olmayacaklar gene Doğukan Sinik denen kazmaya yabancı kuralı geldi diye 5M Euro istediler senden. Bu kadar tek taraflı uzlaşmacılığa gerek var mı ya.
Tamam kulüplerin durumları kötü büyüklük yapıyorsun da her fırsatta seni sürekli yolmaya çalışan insanlara da bu kadar taviz vermezsin ya. İş kendi lehlerine dönünce hiç büyük tanımadan seni yolmaya bakıyorlar.

Şu Okan Koçuk’un geri dönmesine karar verildi Giresun ile konuşulacak haberlerine de çıldırıyorum artık.Muslera sakatlandıktan sonra Okan’ı geri çağıracağımız çok belli iki haftadır. Hala 50 yaşındaki adamlar Okan Koçuk’un geri çağırılmasına karar verildi diye haber yapıyorlar ya. Ya euro olmuş kaç , yabancı kuralı gelmiş. Alabileceğimiz daha iyi ya da ucuz maliyetli yerli kaleci mi var şuan ya? Rating uğruna saçma sapan haber yapıp durmayın. Orda Okan varken İrfan’a 5 kağıt bayılacak halimiz yok di mi yani. Ya atla Giresun’a mı gidiyorlar? Olsaydı çoktan olurdu demekki Giresun bırakmıyor ki bugüne kadar hiçbirşey olmamış. Şu görüşmeyi yapmak 20 saniye , telefon diye bir icat var , akıl var , mantık var. Demekki sıkıntı var hala karar verildi diyorsunuz .Bu yüzden kapanıyor gazeteler.

Biz , bizi sevmeyenlere iyi görünmeye çalışıp etrafa kullanmadığımız adamları tüm anadoluya beleşe gönderiyoruz ya , onlar o kadar iyi niyetli değiller. Aytaç’ı beğenmiyorum ama ligde anadoludan her takımı ihtiyacı var free kalsa gideceği kulübü kendi seçer. Ama biz gene beleş vericez. Ama kendi oyuncumuzu geri isterken Giresun Okan Koçuk’u bak 2 haftadır salmıyor daha. Onlar iyi niyetli olmayacaklar gene Doğukan Sinik denen kazmaya yabancı kuralı geldi diye 5M Euro istediler senden. Bu kadar tek taraflı uzlaşmacılığa gerek var mı ya.

Şu Okan Koçuk’un geri dönmesine karar verildi Giresun ile konuşulacak haberlerine çıldırıyorum artık.Muslera sakatlandıktan sonra Okan’ı geri çağıracağımız çok belli iki haftadır. Hala 50 yaşındaki adamlar Okan Koçuk’un geri çağırılmasına karar verildi diye haber yapıyorlar ya. Ya euro olmuş kaç , yabancı kuralı gelmiş. Alabileceğin daha iyi ya da ucuz maliyetli yerli kaleci mi var şuan ya? Rating uğruna saçma sapan haber yapıp durmayın. Ya atla Giresun’a mı gidiyorlar. Olsaydı çoktan olurdu demekki Giresun bırakmıyor ki bugüne kadar hiçbirşey olmamış. Şu görüşmeyi yapmak 20 saniye , telefon diye bir icat var , akıl var , mantık var. Bu yüzden kapanıyor gazeteler.
Yerli futbolcular ile ilgili yazdıklarına bende katılıyoru. Kılınç'ı kullanmıyoruz, seneye kadroda düşünmezsek 2-3 milyon € almamız gerekir. Bir Anadolu takımı maaşının bile tamamını karşılamak istemez. Bize 5 milyon fiyat çekerlerdi. İyiliik falan yapmayacaksın bunlara.
Okan konusunda ise ben bize karşı oynamasını bekliyorum. Transfer dönemi 12'sinde açılıyor. İlk maç bize karşı çıkar sonra gelir. Saçmada olsa böyle olacaktır.

Arkadaşlar Twitter paylaşımlarına tıkladığımda eylemi yapacak uygulama bulunamadı uyarısı alıyorum. Modlar acil yardııım
IMG_20220102_015450.webp

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt