Hayirli nobetler.Sabahtan bu zamana kadar 18 sayfa ilerlemis bakalim hayirli haberler var mi
gedson yarın pazartesi gelip başlaması lazım ancak AL maçına kadar form tutar zaten, son haftalara günlere kalırsa, önümüzdeki sezonu bekleriz form tutması için, bizden gideli 7 ay falan oldu daha ciddi bir maça bile çıkmadı
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocayi istifaya davetten vaz mi geciyoruz yoksa?seneye kadromuzun harika olacağını hissediyorum. eksik kadroyla gruptan namağlup çıkan takım ligi de namağlup şamp bitirebilir.![]()
Hocayi istifaya davetten vaz mi geciyoruz yoksa?
Yok mu şöyle buram buram kolpasyon kokan bir haber?
Allahtan 1 hafta maç yapmadık hemen başlamış yine İmp havalarıyavaş yavaş İmparator Ft dediğimiz günlere yaklaştığımızı hissediyorum
Sana bunlari tekrar hissettiren nedir Heis?yavaş yavaş İmparator Ft dediğimiz günlere yaklaştığımızı hissediyorum
Sana bunlari tekrar hissettiren nedir Heis?
yavaş yavaş İmparator Ft dediğimiz günlere yaklaştığımızı hissediyorum
Allahtan 1 hafta maç yapmadık hemen başlamış yine İmp havaları

Futbol gecmisi iyi olanlari begenmiyonuzkiEvrenin futbol geçmişi neyli antrenörlük yapıcak
Mac bitmeden istifa sesleri yükselsee yani
mağlubiyetten 1 bilemedin 2 gün sonra istifa edilir etmiyorsa etmiyor yapcak bişey yok![]()
dennis man'a benziyor stili. bilek yok bunda da pff
Mac bitmeden istifa sesleri yükselse
ne dersin ?
O gün ilk taşı sen atacaksın o zaman bekleyeceğimyeniliyosak ne diyecem, ewt derim