Niye boşta ki bu adam ?
Aralık ayında maç oynamış
mukavelesi bitmiş
uzatma hususunda mutabakata varamamışlar
Niye boşta ki bu adam ?
Aralık ayında maç oynamış
Hadi o neyse de 10 senelik mesajlari uplayan da varsemih'in 8 saat önceki postları tek tek alıntılayıp cevap yazması
eyvah, bu isin altinda kesin sen varsin @Mehmet Eroğlu
Denizleri mi karistirdimHer gordugun sakalliyi.
Ogrenemedin mi daha en son nerde kaldiysam ordan devam ediyorum guncel sayfaya gelene kadar simdi guncel sayfadayimsemih'in 8 saat önceki postları tek tek alıntılayıp cevap yazması
5 senede yapilan 80 transferden sadece marcaoyu yazabildin di miMarcaoyuda sen mi izledin.Murat Aga?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nelsson Begenmesemde Cicaldao Boey Kerem Bu oyuncularin M.o Morutan bu oyuncarin cogunu kar yaparak satacaz o zaman bunlarida yazarim5 senede yapilan 80 transferden sadece marcaoyu yazabildin di mi![]()
Satalım da kalan 75ten giren 200 m euro kazigin 1/10unu cikaralim hayirlisiyla.Nelsson Begenmesemde Cicaldao Boey Kerem Bu oyuncularin M.o Morutan bu oyuncularin cogunu kar yaparak satacaz o zaman bunlarida yazarim
Erman da 73 ten iyi duruyo 60 gibi falan..@Kubat Tokmakçı senin ileri yaşlarda böyle olacağın kesin gibi üstad...
Ateist gibisiniz masallah herseye bi cevabiniz var size bundan sonra Fatihist diyegim .Satalım da kalan 75ten giren 200 m euro kazigin 1/10unu cikaralim hayirlisiyla.
Aynı ligde Kopenhag forması giyen Victor Kristiansen de öyle aslında,Fena sol bek olacak, takip edilmeli;
![]()
Nikolas Dyhr - Oyuncu profili 25/26
Nikolas Dyhr, 24, Danimarka ➤ Randers FC, 2024'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 18 Haz 2001, Horsens, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Erman da 73 ten iyi duruyo 60 gibi falan..
Benim hatun 2002 li
Vallahi de billahi de arkadaşları bana diyor ki
28-29var mısın
halbüse yaş 41![]()

Üstat bir ara Fikirtepe'den yola çıkıp Nişantaşı'nı fethetme hikayeni anlatsan da dinlesekErman da 73 ten iyi duruyo 60 gibi falan..
Benim hatun 2002 li
Vallahi de billahi de arkadaşları bana diyor ki
28-29var mısın
halbüse yaş 41![]()