Gedson’u alamayinca firsat transferi kovaladilar. Diawara gelmek istemedi. Nampalys Mendy transferi yetismedi. En son opsiyon olarak Ahmet Bulut’un onerdigi Assuncao’yu aldilar. Transfer yaptiklarini gostermek icin aldilar yani.Bu assuncao denen kişi kimdir nedir necidir takıma neden geldi kim transfer ettirdi ne kadar para verildi kaç dakika süre aldı derhal aciklanmalı
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
450 Bin dolar mı bu reis 1000 asgari ücret ediyor bir işçinin 80 yıllık maaşı assuncao için toplasan 90 dakika süre almamıştır100 kiralık 450 maaş
Alanya sadece bize sattığı emre akbaba ve Berkan kutlu'nun bonservis parası ile koca takım kurdu ligde bizim üstümüzdeler forvetleri canavar biz de emre akbabayi geri adamlara kiralık gönderdik sizin yapacağınız kadro planlamasının ben ....Okan geri gelirde, Ogulcana falan isterler.
1.2M euroya cope attik
Famarayla Babacar bizim kadroda olsa şuan 2. sıradaydıkAlanya sadece bize sattığı emre akbaba ve Berkan kutlu'nun bonservis parası ile koca takım kurdu ligde bizim üstümüzdeler forvetleri canavar biz de emre akbabayi geri adamlara kiralık gönderdik sizin yapacağınız kadro planlamasının ben ....
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Piatek de faydali olur, uzerinde durulursa Mostafa da faydali olur, bunu daha once gosterdi. Piatek’in son vuruslari iyi ama gelsin 2 mac sonra o da elestirilir. Topla gidebilen bir oyuncu degil. Hatta burada yazilan Jonas Wind gelsin ona da agir oyuncu elestirileri yapilir. Taraftar Mostafa’yi gecen sezon goklere sigdiramiyordu. Simdi cogu gitsin diyor. Ben Mostafa’nin performansindan memnunum ama duzenli olarak oynamayacaksa bonservisi alinmamali demistim. Gecen ay’a kadar takimin 3. forvetiydi dusun yani.piatek mi mohammed mi
Solbakken için;
2021-2022 sezonu ara transfer döneminde hedef kendisi değildir, dennis man hiç değildir.
binanaleyh ege bir göl değildir
2 Ocak 2022 18:14 · gurrpegi
transfer büyüsü mü⛷⛷⛷⛷⛷Vala vala vallla valla vala vala vala vala valla⛷⛷⛷⛷⛷
Popüler transfer değil ama yerli stoper de lazım.
transfer büyüsü mü
Kime kayıyosun beyb⛷⛷⛷⛷⛷Vala vala vallla valla vala vala vala vala valla⛷⛷⛷⛷⛷