GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 458

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
541,5K
Sayfa
458/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni hoca geldi mi?

1641153651101.webp

Bu assuncao denen kişi kimdir nedir necidir takıma neden geldi kim transfer ettirdi ne kadar para verildi kaç dakika süre aldı derhal aciklanmalı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson’u alamayinca firsat transferi kovaladilar. Diawara gelmek istemedi. Nampalys Mendy transferi yetismedi. En son opsiyon olarak Ahmet Bulut’un onerdigi Assuncao’yu aldilar. Transfer yaptiklarini gostermek icin aldilar yani.

Galatasaray'ın parası deniz yemeyen keriz çöpe atılan milyonlarca para ama sadece bizim takımın sorunu değil bu Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye baksan durum daha vahim bir Trabzon ekonomik olarak bizden daha iyi hatta alanya Sivas Hatay falan daha akıllı davranıyor futbolcu transferi yönünden ekonomik olarak sattıkları dolu oyuncu var boupendza Merih Demiral vs...

Okan geri gelirde, Ogulcana falan isterler.

1.2M euroya cope attik
Alanya sadece bize sattığı emre akbaba ve Berkan kutlu'nun bonservis parası ile koca takım kurdu ligde bizim üstümüzdeler forvetleri canavar biz de emre akbabayi geri adamlara kiralık gönderdik sizin yapacağınız kadro planlamasının ben ....

piatek mi mohammed mi
Piatek de faydali olur, uzerinde durulursa Mostafa da faydali olur, bunu daha once gosterdi. Piatek’in son vuruslari iyi ama gelsin 2 mac sonra o da elestirilir. Topla gidebilen bir oyuncu degil. Hatta burada yazilan Jonas Wind gelsin ona da agir oyuncu elestirileri yapilir. Taraftar Mostafa’yi gecen sezon goklere sigdiramiyordu. Simdi cogu gitsin diyor. Ben Mostafa’nin performansindan memnunum ama duzenli olarak oynamayacaksa bonservisi alinmamali demistim. Gecen ay’a kadar takimin 3. forvetiydi dusun yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt