Ersin Uslu
Kırmızı Üye
- 18 Ağustos 2011
- 2.049
- 1.073
- 1.413
Fatih terim: tm semihçim sen nasıl istiyorsanft istifa

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih terim: tm semihçim sen nasıl istiyorsanft istifa
"--- alıntı ---
galatasaray'da burak elmas'tan ikinci hamle!
teknik heyette necati ateş ve selçuk inan’ı geri plana alan g.saray başkanı, ayrıca iki profesyoneli de pasifize etti.
bugüne dek transfer operasyonlarını yürüten sportif direktör şükrü hanedar ve idari menajer uğur yıldız’ın yerine, transferlerde yönetimin belirleyeceği bir ekip yetkili olacak.
--- alıntı ---
--- alıntı ---
terim'in aldığı cezalar da çok tartışılıyor. siz terim'e bu konuda haksızlık yapıldığını düşünüyor musunuz?
"tff'nin kuralları var,bunlar belli.buna göre ceza vermişlerdir.kurul tercih hakkını üst sınırdan vermiştir o ayrı ama kurallar çerçevesinde cezalar veriliyor."
f.süren
--- alıntı ---
kazan kaynıyor, yemeğin ne olduğunu yakın zamanda görürüz!"
3 senelik planlamaymıs. Yersen! Seçim kozu yaptı hocayı. Kullanıp atacak Sn Başkan.
Denswill Hugo sakatlanana kadar sol bek oynadı. Trondseni os oynattilar ama sonra sol beke çektiler. Geldiği takımda da os dan sol beke devsrilmisti.Üçü de sol bek değil ki. Trondsen orta saha, denswill stoper, ismail futbolcu değil.
Link yanlış onlymahmuts olarak revize edelimonlyfans.com.tr/yarronunyarrosu
Orta sahamıza Conor Galagher gibi bir topçu rica ediyorum ahbert
Orta sahamıza Conor Galagher gibi bir topçu rica ediyorum ahbert
yok
Ali Koç tekrar korona olmuş.Temaslıları arasında Burak başkan da var mıdır acabaVe Ali Koç lan bu kadar yakın olması, biraz düşündürücü, aka planlarda başka şeyler var gibi...
Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum
onlyfans.com.tr/yarronunyarrosu
Denswill zorunlulukdan oynadı o kadar ağır ve beli dönmeyen oyuncu sol bek oynatilmaz normalde ama iyi de kotardı, trondsen ben orta diye biliyordum geldiği takımında da sol beke cevirdilerse alternatif olabilir ama sol bek de çok kötü oynadı trabzon da ihtiyacı vardi bir sol beke trabzonun.Denswill Hugo sakatlanana kadar sol bek oynadı. Trondseni os oynattilar ama sonra sol beke çektiler. Geldiği takımda da os dan sol beke devsrilmisti.
abi linke gir uc bes kurus ativer kostum alicam
benim kölem ol ben sana üç beş attırırım ibandanabi linke gir uc bes kurus ativer kostum alicam
senin mercedesin bir fabrika bolumubenim kölem ol ben sana üç beş attırırım ibandan
hay senin türkçene edeyim ya benden uzak dursenin mercedesin bir fabrika bolumu
nolduhay senin türkçene edeyim ya benden uzak dur