Mehmet Tastemir
10 Numara!
Marcao 20-25Ozaman düz hesap yap görelim hangi oyunculardan kac bekledigini 60-70 gelir bekliyorum dedin 4 oyuncudan. Ya düz hesap yap yada hic cevaplama
Nelsson 15-20
Kerem 15-20
Mami 10
Tamam?
Marcao 20-25Ozaman düz hesap yap görelim hangi oyunculardan kac bekledigini 60-70 gelir bekliyorum dedin 4 oyuncudan. Ya düz hesap yap yada hic cevaplama
dıransferler nerede
Keşke taraftarlik değil de spor yorumculuğu yapsalarAz önce TRT de Fatih Doğan Marcao 10 a satılsın büyük başarı dedi. Ayıp yahu bu kadar çekememezlik olamaz
Haklısın bu kadar etmezlerYok artik
Işıtan gün de boer ve koemanla görüşmüş. İmkansız getiremez çapsızlarAcilen Graham Potter'e teklif götürün.
Gelsin sene sonu başlasın.
Bütün transferleri ona bırakın.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sana an itibariyle gelecek en gercekci teklifleri iyi niyetle yaziyorumMarcao 20-25
Nelsson 15-20
Kerem 15-20
Mami 10
Tamam?
Aaaaa olurmu öyle sey 4 oyuncu satip 70 milyon kazanacaktik reis bugün masada toplam 70 milyonluk teklif olsun 4 oyuncuyu da sirtlayip transfer olacaklari ülkeye hem ben hem bütün Galatasaraylilar sirtlayip sinir kapisina birakirBundesliga kulüpleri 15den fazla vermiyorsa kesinikle satamayiz Keremi, ben ikna oldum
Yani 40 milyon civariSana an itibariyle gelecek en gercekci teklifleri iyi niyetle yaziyorum
Marcao 18-20
Nelsson 7,5-9
Kerem 9-10
Mami 5-7
Orasi kesinAaaaa olurmu öyle sey 4 oyuncu satip 70 milyon kazanacaktik reis bugün masada toplam 70 milyonluk teklif olsun 4 oyuncuyu da sirtlayip transfer olacaklari ülkeye hem ben hem bütün Galatasaraylilar sirtlayip sinir kapisina birakir
Bundesliga kulüpleri 15den fazla vermiyorsa kesinikle satamayiz Keremi, ben ikna oldum
Ben enkaz birakti dedim mi? Sen 60-70 milyon bekledigin icin cevap verdim. Hic bir mesajimla Terim enkaz birakti demedimYani 40 milyon civari
Yine enkaz birakmis olmuyor yani Terim
Sana demiyorum laBen enkaz birakti dedim mi? Sen 60-70 milyon bekledigin icin cevap verdim. Hic bir mesajimla Terim enkaz birakti demedim
Beni alintilamissin kardesim :-)Sana demiyorum la