Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dıransferler nerede
1641221744954.webp

Arkadaslar hevesinizi kirmak istemem ama Kereme öyle 20-25 bekleyenler büyük hayal kirikligi yasayacak. Bugün herhangi bir Bundesliga kulübü Belcika Isvicre Avustruya'dan random bir kanat oyuncusunu <10 milyona alip bir sezon oynatsa zaten 20-30 gibi rakamlara PL'e satiyor bir sezon sonra. Kerem'in Bundesliga'da is yapip yapmayacagi bile soru isareti. Hic bir Bundesliga Kulübü bugün 15den fazla vermez Kerem icin. Augsburg 18 yasindaki MLS oyunsuna 13 milyon verdigi icin bir haftadir Augsburg mansetlerden programlardan düsmüyor.

Bundesliga kulüpleri 15den fazla vermiyorsa kesinikle satamayiz Keremi, ben ikna oldum

Bundesliga kulüpleri 15den fazla vermiyorsa kesinikle satamayiz Keremi, ben ikna oldum
Aaaaa olurmu öyle sey 4 oyuncu satip 70 milyon kazanacaktik reis bugün masada toplam 70 milyonluk teklif olsun 4 oyuncuyu da sirtlayip transfer olacaklari ülkeye hem ben hem bütün Galatasaraylilar sirtlayip sinir kapisina birakir

Aaaaa olurmu öyle sey 4 oyuncu satip 70 milyon kazanacaktik reis bugün masada toplam 70 milyonluk teklif olsun 4 oyuncuyu da sirtlayip transfer olacaklari ülkeye hem ben hem bütün Galatasaraylilar sirtlayip sinir kapisina birakir
Orasi kesin
Senin dedigin rakamlarin üstüde gelebilir hala avrupa ilerlersek
Yani o zaman benim dedigim rakamlara cikariz

Bence Konyaspor a birkaç oyuncu takası + para şeklinde Amir Hadziahmetovic teklifinde bulunalım. Yoksa bizimkilerin 6 numara filan alacağı da yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt