Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tsye helal olsun bakasetastan sonra viscayi alıyorlar sampiyonluk garantilediler

Bende bunu anlatmaya calisiyorum zaten. Öyle yok ona 20 ona 25 ona 30 öyle rakamlar yok.
keşke bilgisayardaki manager oyunları gibi olsa bizde isteriz ama öyle olmuyor işte, bende son birkaç sayfa dikkatimi çekti , is iyice Oğuzhan 150 milyon len muhabbetine dönmüş, Bruma dönemi bolluk vardı takım kötüde değildi demekki şuan 22,23 yaşında bı Bruma olsaydı 150 derdiler zaten :))

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

walla yaw hiç ara olmadı temmuzdan beri maç nerdeyse milli aralar hariç . her maçtan sonraki gün de idman fln yapılıodu. eskisi gibi devre arası olsa iyi olur

Ali Naci Küçük:

"Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim, Avrupa Ligi'ni gözeterek çok ciddi teklif gelmedikçe gelen teklifleri kabul etmeyecekti fakat bu fikir değişti. Devre arasında Marcao, Kerem, Nelsson gibi oyunculara gelen teklifler değerlendirilecek."

Başakşehir'e yaklaşık 3,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan Trabzonspor, Edin Visca ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Ödeme planı konusunda, iki kulüp arasında yapılacak son görüşmelerin ardından transferin resmiyete kavuşması bekleniyor. (NTV Spor)

tarihimizde 10 milyonun üzerinde sadece 4 satış var

arda
bruma
ndiaye
ozan

fazla yüksekten uçmamak lazım bonservis beklentilerinde
katılıyorum , milleti yanıltan 5,7 milyonluk cenk Tosunlar ndiayeler 15,20 ediyorsa marcao 40 diyorlar, epl takımı ihtiyacı varsa 100 de verir alır adamların sonucusu zaten bu kadar para alıyor, bizim şampiyon olduğumuzda aldığımız para Gomisi sattığımız paradan az, bunu Avrupa kulüpleri bilmiyormu sanki , bizim yönetimler o parayı aldımı o yıl şampiyon olmuş gibi hissediyor zaten :))

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Naci Küçük:

"Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim, Avrupa Ligi'ni gözeterek çok ciddi teklif gelmedikçe gelen teklifleri kabul etmeyecekti fakat bu fikir değişti. Devre arasında Marcao, Kerem, Nelsson gibi oyunculara gelen teklifler değerlendirilecek."
gelen teklif varsa bence mantıklı karar.
al eşleşmesi çok yüksek ihtimalle baba bir takıma karşı olacak ve en formda halimizle dahi çok şansımız olmayacak.
böyle bir tabloda 2 maç yapmak için belki de tekrar bulamayacağımız bonservisleri kazanma şansını tepmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt