Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LimoniymisHocayla Elmas'ın arası iyi değil miymiş ?
Kovduk muNecatiye kariyerinde basarilar dileriz
Cok anlamli
Hocayla Elmas'ın arası iyi değil miymiş ?
keşke bilgisayardaki manager oyunları gibi olsa bizde isteriz ama öyle olmuyor işte, bende son birkaç sayfa dikkatimi çekti , is iyice Oğuzhan 150 milyon len muhabbetine dönmüş, Bruma dönemi bolluk vardı takım kötüde değildi demekki şuan 22,23 yaşında bı Bruma olsaydı 150 derdiler zatenBende bunu anlatmaya calisiyorum zaten. Öyle yok ona 20 ona 25 ona 30 öyle rakamlar yok.
Kovmaktan beter etmislerKovduk mu
katılıyorum , milleti yanıltan 5,7 milyonluk cenk Tosunlar ndiayeler 15,20 ediyorsa marcao 40 diyorlar, epl takımı ihtiyacı varsa 100 de verir alır adamların sonucusu zaten bu kadar para alıyor, bizim şampiyon olduğumuzda aldığımız para Gomisi sattığımız paradan az, bunu Avrupa kulüpleri bilmiyormu sanki , bizim yönetimler o parayı aldımı o yıl şampiyon olmuş gibi hissediyor zatentarihimizde 10 milyonun üzerinde sadece 4 satış var
arda
bruma
ndiaye
ozan
fazla yüksekten uçmamak lazım bonservis beklentilerinde
gelen teklif varsa bence mantıklı karar.Ali Naci Küçük:
"Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim, Avrupa Ligi'ni gözeterek çok ciddi teklif gelmedikçe gelen teklifleri kabul etmeyecekti fakat bu fikir değişti. Devre arasında Marcao, Kerem, Nelsson gibi oyunculara gelen teklifler değerlendirilecek."
Kerem, Arda'nın bonservis seviyesini görür, Marcao filan satılmaz, stoperler fazla para etmiyor, değmez.tarihimizde 10 milyonun üzerinde sadece 4 satış var
arda
bruma
ndiaye
ozan
fazla yüksekten uçmamak lazım bonservis beklentilerinde