Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.985
- 3.637
- 563
Gözünüzü seviyim şu şerefsizi koymayın buraya, günaha sokmayın beni.
Çok sağlam küfür ediyorum bu gamzısa.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözünüzü seviyim şu şerefsizi koymayın buraya, günaha sokmayın beni.
Başlıyoruz
Manası derin üstad.Ne demek istemis burda? Benim turkcem bundan iyi
ciddi birşeyi yokmuş
Scouting olur,yapilmasi gerekendirde amaİki mağlubiyetle TD ün fişinin çekildiği yerde uzun vade-scouting filan olmaz. Olursa, yıllardır görevde olan Terim' in sonsuza yakın kredisiyle bir tek bizde olurdu; gördük ki, ne TD öyle biri, ne Scout ekibi diye bir şey var; sorsan, transfer başarısı diye hala Bruma' yı filan anlatırlar...
Caner bey Feghouli Başak'a gidiyormuş.
Güzel şaka olmuş o adam yakın geleceğin City hocası olacak muhtemelen southgate gibi çapsız birisi bile Türkiye'ye gelmez ki Potter çok iyi bir seviyeye geldi zatenAcilen Graham Potter'e teklif götürün.
Gelsin sene sonu başlasın.
Bütün transferleri ona bırakın.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bu hikayede kazanan biz olduk umutçum. Ts garanti hamle yapti sampiyonlugu garantiledi ama gelecek icin manasiz 1 hamle.Caner bey Feghouli Başak'a gidiyormuş.
Visca -> Hamsiler
Feg -> Başşak
Valla pamuklara sarmamız lazım şu aşamada.Bu hikayede kazanan biz olduk umutçum. Ts garanti hamle yapti sampiyonlugu garantiledi ama gelecek icin manasiz 1 hamle.
Fegten kurtulursak 2 m euro kar iyidir
Potter potansiyel İngiltere milli takım hocası. City zannetmem, Pep sonrası Nagelsmann denerler eger Nagelsmann ivmesini sürdürürse.Güzel şaka olmuş o adam yakın geleceğin City hocası olacak muhtemelen southgate gibi çapsız birisi bile Türkiye'ye gelmez ki Potter çok iyi bir seviyeye geldi zaten