Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mecidiyeköy binasının satışıyla yaza kadar BB borcunun en az yarısı kapanacak dediler. Bakalım..
Bu yusuf demir ve rossu hala haji right icin transferde nasil yazıyolar abi?ertan mali bile yazmis,kurali bilmiyolar mi?ayni sezon 3 takim olayi var

Kazımcan takımla çalışmaya başlamış bu yüzden Güray transferi biraz anlamsız olabilir. Bence yapılacak en iyi hamle PVA'yı gönderip o bölgeye genç bir yabancı sol bek almak olur.

Bende boyle olmasini dogru buluyorum ozellikle Boey tipi ya da ayaklari daha temiz biri, Dubois'nin genci gibi. Ama iste yabanci kontenjani oraya harcamakta ayri bir soru isareti.

19/20-20/21 bir kere izin vermisti FIFA. Corona yüzünden diye cünkü 19/20 sezonu temmuz ayinda bitmisti ve adamlar mac yaparken yeni sezonun transfer dönemi acilmisti.

Ben artik yerli sol bek transferini okadar da elzem görmüyorum. Hele ki berkan ve barisin performanslarini gördükten sonra.

Dubois orda gayet iyi oynuyor. Emre tasdemir de döndü, kazimcan da 2-3 haftaya dönecek

sol bek şart değil, ama illaki olacaksa önümüzdeki yılları düşünerek Fransa 2ci ligdeki Amiens solbeki 20 yaşında enerjik tempolu , boeyin sol versiyonu

Mecidiyeköyden gelen para bir hesapta toplanacak. Sonra o para ile bedelli artırımı yapılacak. Toplam para ile hem BB anlaşmasından çıkılacak hem de Kemerburgaz tesisleri yapılacak.
Toplam paranın yarısı BB borçlarının yarısını kapatacak diğer yarısı ile Florya'daki projenin yapımı için sermaye olacak. Kemerburgaz'ın yapımı için 350 milyon TL'Lik parayı Erden Timur koyacak o da o koyduğu parayı BB borçu tamamen kapandıktan sonra ancak alabilecek yani Florya projesinin ilk etabının tamamlanmasını falan bulur ondan sonra alabilir ancak zaten bir kısmını da bağışlar.

Çok uzağa gitmemek lazım Abdülkerim için ilk geldiği dönemler söylenenler ortada Haji gelirse fazlasıyla katkı verir.

Abdülkerim Konya'nın oyun yapısı ve kendisinin oyun şekli ile başarılı olacağı belli bir transferi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt