Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mustafa Canaslan haji için emenike vol 2 dedim

Katılıyomusun görüşüme
Hiç alakaları yok. Emenike beyinsizin, uyumsuzun biriydi. Hem pivot, hem sprinter özellikleri olan Haji' nin transfer edilmesini, maliyeti düşükken sezon başında da istemiştim, tıpkı Fernando' yu istediğim gibi. Ancak her meta ve hizmet fiyatıyla birlikte değerlendirilir. Mesela dışarıdan 7,5 teklif geldiği söylentileri gerçek ise ilgi alanımızdan çıkmış olmalıydı...

Sözleşme durumları avantajlı olan Dovbyk veya Dembele uygun şartlarda transfer edilebilse keşke. Ancak bizim gördüğümüzü Dünya Alem görüyor ve ödemek istemeyeceğimiz bedellerle başka bir yerlere gitmeleri muhtemeldir...

Hadji Wright için yarın bence maksimum 5 milyon +kardan pay(%10)+ Sefer(maaşının büyük kısmını biz)+ PVA(maaşının bir yarısını veya yarısından biraz daha fazlasını biz)+ Metehan veya Emin(kiralık) eğer kurallar değiştiyse belki kiralık Yusuf ama ben olsam Yusuf'u vermem Mertens'in yedeği olarak Mata'yı verir onu tutarım. Diğer teklifler denildiği gibi 8.5+ bonusla falan varsa vermezler herhalde.

İzlerken benzer izlenimi hiç vermedi ama Diagne olurmu diye tirsmiyor değilim Hacı için

1673453389156.webp

Antalyadan emre uzunu alsınlar guray yerine

Hala akıllanmıyoruz. Kasımpaşa'dan yediğimiz Diagne kazığı az gelmiş anlaşılan. Wright nedir ya. Antalya'daki gibi bizde oynayamaz bu adam. Millet Antalya'ya karşı açıyor savunmayı bize nah açarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt