Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Antalya başkanı Aziz Çetin yarın İstanbul da olacak önce Haji Wright için Galatasaray yönetimiyle görüşecekmiş sonrasında Bünyamin içinde Ali Koç ile bir araya gelecekmiş."

Hajiyi fenere kitlerler 9m euroya 🤣

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haluk Yürekli: "Galatasaray minimum 4 transfer yapacak 4 ve üzeri için giden futbolculara bakmak gerekiyor. PVA, Seferovic ve Mata'nın sözleşmelerinden çıkmak istiyor."

Ohannes ben fm de bir transfer zor yapıyorum şu an ( fm 23 )

Hajiyi fenere kitlerler 9m euroya 🤣

Bizim bu sene harcadığımız para 31.50 m euro fenerin samet transferiyle beraber 33.50 m euro oldu aradaki kalite farkında inanılmaz öndeyiz onlar Haji'ya bu paraları verirlerse ilk iç saha maçında ciddi tepki görürler diye tahmin ediyorum hatta Samet konusunda bence ilk hatasında stad yıkılır. Aslında yönetimi bu konuda büyük tebrik etmek lazım özellikle Erden Timur'un Oliveira'yı 3 m euro, Torreira'yı 6 m euro ve diğer transferleri çok uyguna aldı özellikle yıldızları Avrupa'da yokken ikna etmek iyi bir yöneticilik örneğidir.

Bizim bu sene harcadığımız para 31.50 m euro fenerin samet transferiyle beraber 33.50 m euro oldu aradaki kalite farkında inanılmaz öndeyiz onlar Haji'ya bu paraları verirlerse ilk iç saha maçında ciddi tepki görürler diye tahmin ediyorum hatta Samet konusunda bence ilk hatasında stad yıkılır. Aslında yönetimi bu konuda büyük tebrik etmek lazım özellikle Erden Timur'un Oliveira'yı 3 m euro, Torreira'yı 6 m euro ve diğer transferleri çok uyguna aldı özellikle yıldızları Avrupa'da yokken ikna etmek iyi bir yöneticilik örneğidir.
hajiye karsi degilim 5m civari bir teklif arti opsiyon falan olsa kacirmamak lazim cok farkli oyuncu.keske 22 yasinda olsaydi.

Fb odasindan duyum:

Wrightin menajeri belciklaymis, onun arkadasi duyumu verenin arkadasiymis.

2 ingiliz kulubu ve Galtasaray ciddi seklinde ilgileniyor, Galatasarayin teklifi 3.7m + 3 oyuncu

Antalya 6m istyormus

Bir de şöyle bakalım olaya ..Biz 2-3 isim hariç komple 11 i değiştirdik..Bu mallar o kadar transfer yaptı hala geçen yılki adamlarla oynuyorlar yeni transferlerden verimli olan yok neredeyse.. Bizim ideal 11 de Muslera-Boey-Nelson-Kerem hariç hepsi yeni transfer.. Bunlar 33 milyonun temiz 30 unu çöpe atmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt