- 2 Temmuz 2011
- 138.263
- 59.008
- 5.488
haber düşmüyo ne yazıkki:crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet adama traore alalım![]()
belki telepatik bag kurmusuzdur o süreçtetam onu yazacaktım nerden geldıyse aklıma
![]()
Galatasaray James Rodriguez ile transferi açıyor! Şimdi rakipler düşünsün...
Haberin detayları için tıklayınızwww.aksam.com.tr
Eyupspor'un boyle cer cople ilgilenecegini zannetmiyorum.
Antalyaspor da oynuyor fenerbahçe maçında sonradan girmiştiBeyler, bu Sinan Gumus nerelerde takip eden var mi![]()
Eyupspor alır yakındaBeyler, bu Sinan Gumus nerelerde takip eden var mi![]()
Antalyaspor da oynuyor fenerbahçe maçında sonradan girmişti
Haluk Yürekli: "Antalya başkanı Aziz Çetin yarın İstanbul da olacak önce Haji Wright için Galatasaray yönetimiyle görüşecekmiş sonrasında Bünyamin içinde Ali Koç ile bir araya gelecekmiş."
Yakında oralara düşerHadi ya... Ben de 1.lig'de falan diye dusunmustum. Kafasiz adam..
Haluk Yürekli: "Galatasaray minimum 4 transfer yapacak 4 ve üzeri için giden futbolculara bakmak gerekiyor. PVA, Seferovic ve Mata'nın sözleşmelerinden çıkmak istiyor."
Yakında oralara düşer
Bizim bu sene harcadığımız para 31.50 m euro fenerin samet transferiyle beraber 33.50 m euro oldu aradaki kalite farkında inanılmaz öndeyiz onlar Haji'ya bu paraları verirlerse ilk iç saha maçında ciddi tepki görürler diye tahmin ediyorum hatta Samet konusunda bence ilk hatasında stad yıkılır. Aslında yönetimi bu konuda büyük tebrik etmek lazım özellikle Erden Timur'un Oliveira'yı 3 m euro, Torreira'yı 6 m euro ve diğer transferleri çok uyguna aldı özellikle yıldızları Avrupa'da yokken ikna etmek iyi bir yöneticilik örneğidir.Hajiyi fenere kitlerler 9m euroya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hajiye karsi degilim 5m civari bir teklif arti opsiyon falan olsa kacirmamak lazim cok farkli oyuncu.keske 22 yasinda olsaydi.Bizim bu sene harcadığımız para 31.50 m euro fenerin samet transferiyle beraber 33.50 m euro oldu aradaki kalite farkında inanılmaz öndeyiz onlar Haji'ya bu paraları verirlerse ilk iç saha maçında ciddi tepki görürler diye tahmin ediyorum hatta Samet konusunda bence ilk hatasında stad yıkılır. Aslında yönetimi bu konuda büyük tebrik etmek lazım özellikle Erden Timur'un Oliveira'yı 3 m euro, Torreira'yı 6 m euro ve diğer transferleri çok uyguna aldı özellikle yıldızları Avrupa'da yokken ikna etmek iyi bir yöneticilik örneğidir.
Bizim bu sene harcadığımız para 31.50 m euro fenerin samet transferiyle beraber 33.50 m euro oldu aradaki kalite farkında inanılmaz öndeyiz onlar Haji'ya bu paraları verirlerse ilk iç saha maçında ciddi tepki görürler diye tahmin ediyorum hatta Samet konusunda bence ilk hatasında stad yıkılır. Aslında yönetimi bu konuda büyük tebrik etmek lazım özellikle Erden Timur'un Oliveira'yı 3 m euro, Torreira'yı 6 m euro ve diğer transferleri çok uyguna aldı özellikle yıldızları Avrupa'da yokken ikna etmek iyi bir yöneticilik örneğidir.
İnşallah birgün suriye ligine düşerBeyler, bu Sinan Gumus nerelerde takip eden var mi![]()