Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek mecburi eyvallah ama sol kanatda mecburi bana göre.. Dün Fener'in topçularında akıl olsa cezayı kesmişti Kerem'in kaybettiği toplar yüzünden.. Son haftalarda saç baş yolduran tek topçu Kerem.. Icardi sayesinde seviyesi yükseldi ama tek başına sol kanatta güvenilecek adam değil.. Rashica sakatlansa hangi kanat oyuncunda asist yapma özelliği var..

Icardi'nin yokluğunda Gomis + BAY var.. Sol bekte idarelikte olsa Kazımcan , Emre Taşdemir , Dubois var ama Rashica'nın özelliğinde ona alternatif tek bir adamın yok.

Her seyi birak da 2023'e geldik. Hala yasadisi yayin izlemeyi niye cok matah bir seymis gibi anlatiyorsun, renktas? Anlayamadim.
Evet asgari ucretin 8500 TL oldugu ulkede insanlarin ac yataga girdigi ulkede kacak yayin izlemek cok matah birsey elli tane platforma ayri uyelik yapacak paran varsa sorun yok ama bircok insanin yok ve bu insanlarinda mac izlemek hakki

ygt.webp

Fatih hocami benden cok elestiren varmi bilmiyorum yoktur herhalde

1. Ben
2. Osman Tanburaci

Siralamam budur

Amaaaaa altyapiya bu sefer geldiginde muthis bir dokunus yapmis gibi duruyor

Bundan 3 4 sene once innsbruckda leipzig ile oynadigimiz maci locada real ve arsenal scoutlari ile izlemistim onlara gsden begendiginiz bir topcu varmi diye sormustum
Yok demislerdi birazda alayli bir bakisla kanimda dokunmustu
Bi marcao icin enteresan topcu demislerdi ( o macda marcao brazilden 100 kilo ile donmustu)

Simdi bakiyorum soyle scouting sayfalarina hem a takimda hem altyapidan bir suru futbolcu begeniliyor
O kadar cok cevher var ki takip bile edemiyorum hergun yeni bir isim cikiyor

Fatih hocami benden cok elestiren varmi bilmiyorum yoktur herhalde

1. Ben
2. Osman Tanburaci

Siralamam budur

Amaaaaa altyapiya bu sefer geldiginde muthis bir dokunus yapmis gibi duruyor

Bundan 3 4 sene once innsbruckda leipzig ile oynadigimiz maci locada real ve arsenal scoutlari ile izlemistim onlara gsden begendiginiz bir topcu varmi diye sormustum
Yok demislerdi birazda alayli bir bakisla kanimda dokunmustu
Bi marcao icin enteresan topcu demislerdi ( o macda marcao brazilden 100 kilo ile donmustu)

Simdi bakiyorum soyle scouting sayfalarina hem a takimda hem altyapidan bir suru futbolcu begeniliyor
O kadar cok cevher var ki takip bile edemiyorum hergun yeni bir isim cikiyor
terimin dokunuslari:
1. keremi oynatmayarak yok ediyordu
2. barisi nerdeyse bitirmisti
3. boey denen cevheri futboldan sogutup, okani bile bu konuda ikna etmisti, sakatlik kurtardi.
4. ozan kabaki 3 stoperin enteresan bi sekilde ayni anda sakatlanip anca sans gelmesi ve parlamasi
5. say say bitmiyo yav

Evet asgari ucretin 8500 TL oldugu ulkede insanlarin ac yataga girdigi ulkede kacak yayin izlemek cok matah birsey elli tane platforma ayri uyelik yapacak paran varsa sorun yok ama bircok insanin yok ve bu insanlarinda mac izlemek hakki
Bu parali izleme olayi uzun suredir var. Yeni bir sey degil. Gunaydin.

Geçirdiğimiz en rahat transfer dönemi olabilir. Uğur çiftçi dışında , seferi postalarsak bi forvet ve matanın yerine daha diri bir orta saha gelirse iyi olur o kadar.

terimin dokunuslari:
1. keremi oynatmayarak yok ediyordu
2. barisi nerdeyse bitirmisti
3. boey denen cevheri futboldan sogutup, okani bile bu konuda ikna etmisti, sakatlik kurtardi.
4. ozan kabaki 3 stoperin enteresan bi sekilde ayni anda sakatlanip anca sans gelmesi ve parlamasi
5. say say bitmiyo yav

Sonucda o getirdi o cocuklari

Baktim altyapiya yine cogunu o getirtmis

Saha ici oyuncu tercihi, insan iliskileri fln zaten bu sefer felaketti o ayri konu

Elma ile armut

2012'den beri bu forumda üyeyim.

Daha bir gün böyle üyeler tarafından yapılan fiyatlandırmalara yakın bir oyuncu satışı gerçekleştiğini görmedim.

Aşırı alakasız ve temelsiz rakamlar var.
Hepsi aynı transfer sezonunda satılamayacağı için bazı oyuncuların potansiyellerini açığa çıkardıktan sonra satılacağını öngördüm. Yani hepsi bugünün fiyatı değil yani.

Sol bek haricinde yapacağımız tüm transferler pastanın üstündeki çilek olur. Bu rahatlığımız bizi tok alıcı yapar, maddi olarak da mantıklı transferlere imza atarız diye ümit ediyorum. Pastamız güzel, umarım içeriden bir kaybımız olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt