Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS acisindan bakacak olursak:

1.Belhanda: Iyi kötü katki saglayip ayrildi parasini cikardi diyebiliriz.
2. Bruma: ayni sekil golleri var. nerdeyse aldigimiz paraya sattik diye hatirliyorum. Parasi cikti.
3. Diagne nin de aldigi maclar illaki oldu. Bonservis harcamalari ve gelirleri konusunu merak ediyorum. zarar ettik diyebiliriz.
zarar ettik diyebilir miyiz sağlam kazık girdi diyebiliriz bence

Transfersizlikten çıldırdım.

hqdefault.jpg

Geçen sezon başı eldeki şu kadroya bak izledim tansiyonum düştü

Ayrıca çalışanlara bak hele hazır olda duruyolar içim acıdı yaw nelere katlanıyolardı kimbilir

Bizde sezon başı kampları hep bayram havasında geçer. Aytaç ve Taylanları falan hazır yolladık yeni kulüplerine.

Bu İlkay muhabbeti nerden çıktı ya? City'de düzenli forma giyen bir oyuncu bize niye gelsin ki? Ayrıca İlkay gelse Oliveira'yı yedek mi oturtacağız?

Bu İlkay muhabbeti nerden çıktı ya? City'de düzenli forma giyen bir oyuncu bize niye gelsin ki? Ayrıca İlkay gelse Oliveira'yı yedek mi oturtacağız?
Ilkay kendisi GS da oynamak istiyorum demisti. Yasi bize düsmesi icin halen genc aslinda. 32-33 ile gelse 38e kadar rahat oynar

Uğur Çiftçi gayet iyi bir sol bek. Ben daha çok Kazımcana yedek bir sol bek alınması taraftarıydım ama Direk 11 rekabetine girebilecek bir sol bek tercih etmiş Okan Hocam. Savunması iyi, hücumu iyi, geçte olsa sonunda Big Four yapabildi. Hoşgeldin
images.jpeg-10.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beypazarı şekerspor maçını izledim asy 🥲

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ilkay kendisi GS da oynamak istiyorum demisti. Yasi bize düsmesi icin halen genc aslinda. 32-33 ile gelse 38e kadar rahat oynar
Tamam dedi. Ama dünyanın en iyi takımında dünyanın en iyi liginde rotasyonda düzenli olarak oynayan bir oyuncu devre arası bize gelmez. Takımıda bırakmaz zaten. Önümüzdeki sezon olabilir yaşı ilerlediği için City gönderebilir, ama devre arası olacağını sanmıyorum.

Tamam dedi. Ama dünyanın en iyi takımında dünyanın en iyi liginde rotasyonda düzenli olarak oynayan bir oyuncu devre arası bize gelmez. Takımıda bırakmaz zaten. Önümüzdeki sezon olabilir yaşı ilerlediği için City gönderebilir, ama devre arası olacağını sanmıyorum.
Zaten planlanan yaz icin, sözlesmesi bitiyor

kerem
barıs alper
berkan
boey

fatih hoca aldırdı ve katkı saglıyoruz.gecen sezon ligde olanları biliyoruz,erkenden bizi şampiyonluk yarısıından uzak tuttular ve takımda lider oyuncu olmadıgı için cevap veremedik.ama avrupada fatih hoca güzel katkılar aldı taylandan bile.o yüzden arkasından kötü konusmayalım

isteyipte burak elmas yönetiminin almadıkları

solbek moreno
gedson
ghezall
stanciu

daha da kimbilir kimler var.moreno aston villaya gitti.fatih hocanın begendiği oyuncular iyi genelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt