Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.122
- 6.876
- 473
Maç içinde gerilsem de gülerek izledim. Ula Musi ne çalımlar atmış, hele birinde orta sahaya kadar gitmiş kral. Gol de yazarmış zorlasa. Kaleci yalnızlığı zor sgfhj

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arm!!!Ertaç Osbiri aldık mı?
hatay maçında girdi yaptı asistini. sezon başındaki ilk 10 maçtada baya asisti yendi.Asist diyorum asist yunus kac mactir top oynamiyor. Bu net goruluyor
Takima rashisca girinca biraz duzeldik. Ondan once ne halde oldugumuz ortadaydi
![]()
Son Aslan Angel Di Maria! Galatasaray'dan büyük transfer
Haberin detayları için tıklayınızwww.aksam.com.tr
modum düşük.bacaklarımda agrı var,gaz sıkısması yasıyorum ayrıca.transfere ihityacım var ablaSinan Engin Yaza dedi bunun için.
Aslı astarı var mı bilmem de işte Dinçer'den dolayı belki diyor insan.
modum düşük.bacaklarımda agrı var,gaz sıkısması yasıyorum ayrıca.transfere ihityacım var abla![]()
Benim burada Frankfurt'un alt yapisinda oynayan Yunanli bir cocuk 11 yasinda Barcelona alt yapisina transfer olmustu. Simdi baktim 24 yasinda Almanya 4.Ligi'nde bir takimda rotasyon oyuncusu olarak forma giyiyormus. Buradaki köy takiminda 8 yasinda Frankfurt alt yapisina gecmisti. Bilgileri tabiki eksiksiz degil, agir sakatliklar yasamisti bir kac yil önce. Lokal derecede cocuk yaslarinda bile gencleri tariyor köklü kulüpler. Inanilmaz bir scouting agi var... Yitip giden kariyerler elbette var, bazen olmayinca olmuyor maalesef.Çok maçını izledim Kayserisporda iken. Olağanüstü bir pozisyon sezgisine sahip. Ancak üst seviyede tutunabilmek için sıradışı bir fiziksel gelişime ihtiyacı var. 30 yıl öncesinin futbolunda çok aranan bir oyuncu olurdu...
1 hafta icinde topla calismalara baslayacak deniliyordu. Kazim ile ayni sakatlik veya benzerBoupendza saçma. Adam 2-3 ay yok, boşa para vermiş olurlar