Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç içinde gerilsem de gülerek izledim. Ula Musi ne çalımlar atmış, hele birinde orta sahaya kadar gitmiş kral. Gol de yazarmış zorlasa. Kaleci yalnızlığı zor sgfhj🤣

Asist diyorum asist yunus kac mactir top oynamiyor. Bu net goruluyor

Takima rashisca girinca biraz duzeldik. Ondan once ne halde oldugumuz ortadaydi
hatay maçında girdi yaptı asistini. sezon başındaki ilk 10 maçtada baya asisti yendi.

mesela daha dün icardinin yüzde yüz asistini yedi kerem, çok çok kolay pozisyonda ama daha zorunu attı.

ilk haftalar itibariyle herkes yunusu keremin önünde görüyordu, antalya maçında sahada döktürdü resmen.

bence altyapımızdan çıkan oyunculara biraz daha sahip çıkmamız gerekiyor. barıştan bile verim alan hoca zamanı geldiğinde yunusu daha verimli kullanacaktır.

Hic heyecanlandıracak bisey yok😑 canavar zenci genc geleydi bitane,iyiydi 🤹‍♂️

Yerli sol bek
Orta sahaya hızlı basan top çalan bir adam
Playmaker mı olur düzmü olur onu bunu bilmem bize asist yönü kuvvetli basit pas ve tercih hataları yapmayacak bir kanat lazım.
Stoper alternatifide lazım.Emin ve metehana ne kadar gğvenilir tartışılır.Ama alabileceğimiz yerli stoper yok gibi yabancı alınmalımıdır şu a tartışılır.

Bu alınacak orta saha ve kanat oyuncuların hızlı tempolu olması şart.Takımın atletizm seviyesini yukarıya taşımak şart.
Sırf bu yüzden iç sahadaki maçlarda yeterince top çalamadığımız için sürekli oturmuş savunmaya hücum ediyoruz ve ayrıca kanat oyuncuları anlamsız işler yapıyor.torriea deli dana gibi her yere yetişmeye çalışıyor.

Transfere gerek yok diyenleri şaşkınlıkla izliyorum.şampiyonluğu riske atmamak için transfer şart.

Yıldız oyuncu Angel Di Maria adım adım Galatasaray yolunda. Ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte Cimbom girişimlerine hız kazandırdı. Yapılacak takviyelerle bizzat ilgilenen Erden Timur tecrübeli oyuncu için İtalya'nın yolunu tuttu. Transfer için geçtiğimiz günlerde menajeri ile ilk görüşme sağlayan Galatasaraylı yetkililer Angel Di Maria transferinde büyük yol katetti. Detaylar haberimizde…​

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte girişimlerini hızlandıran Sarı-kırmızılı yönetim kısa sürede bütün transferlerini bitirmeyi hedefliyor. Okan Buruk'un listesi doğrultusunda çalışan Erden Timur ve kurmayları birçok yıldız isimle görüşmelerine başladı.

İLK HEDEF ANGEL Dİ MARİA​

Sezon sonunda şampiyonluk hedefiyle ilerleyen Sarı-kırmızılı yönetim bu doğrultuda transfer girişimlerinde vites yükseltti. Sezon son

unda sözleşmesi bitecek olan Angel Di Maria ile görüşen Galatasaray heyeti yıldız ismi en geç sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor.
:sneaky:

modum düşük.bacaklarımda agrı var,gaz sıkısması yasıyorum ayrıca.transfere ihityacım var abla:cautious:

Olur inşallah be Sergi. Dur bakalım.
Sinan bu zaten dggjhkk çok tutturur mu muamma. Öyle olsa Ertem de bilir. Muhtemelen bizim yönetim bu dönem daha sıkı çalışıyor. Ondan hiç haber yok. Transfer illa ki olur ama yıldız işini devre arası ben de sanmıyorum ama yaz için şimdiden hazırlık vardır. Rahat olalım. Ve de geçmiş olsun. 🙏

di maria dünya kupasıyla daha yeni tatmin olmuş bi herif napacak gsde

geçelim pls

Çok maçını izledim Kayserisporda iken. Olağanüstü bir pozisyon sezgisine sahip. Ancak üst seviyede tutunabilmek için sıradışı bir fiziksel gelişime ihtiyacı var. 30 yıl öncesinin futbolunda çok aranan bir oyuncu olurdu...
Benim burada Frankfurt'un alt yapisinda oynayan Yunanli bir cocuk 11 yasinda Barcelona alt yapisina transfer olmustu. Simdi baktim 24 yasinda Almanya 4.Ligi'nde bir takimda rotasyon oyuncusu olarak forma giyiyormus. Buradaki köy takiminda 8 yasinda Frankfurt alt yapisina gecmisti. Bilgileri tabiki eksiksiz degil, agir sakatliklar yasamisti bir kac yil önce. Lokal derecede cocuk yaslarinda bile gencleri tariyor köklü kulüpler. Inanilmaz bir scouting agi var... Yitip giden kariyerler elbette var, bazen olmayinca olmuyor maalesef.

Bir takimin omurga saglam ise ve bir oyun düzeni varsa yerli veya baska bir sorunu olmaz

Sezon basindan bu yana görüyoruz bunu takim da

Kamp görmemis emre tasdemir bir ara formayi kapti 3 mac üst üste oynadi,gecen sezon elestirilen berkan en zor dönem de oynadiginda katki sagladi,emin bayram takimin ihtiyaci oldugunda 3 mac üst üste oynadi

Bu yüzden takim da omurga saglam ise ve iyi bir oyun varsa idare eden oyuncular göze carpmaz ve takim da herhangi bir sorun da görünmez

Sirf bundan dolayi bizim takim da yerli oyuncu sorunu olmadigini düsünüyorum

Ayrica vasat yerlilerin kadro da yer alacagina en azindan genclere lisans cikarilmasi daha cesur ve forma adaleti icin daha yararli bir karar

arkadaşlar alanyaspor maçının özetini tekrar izledim de ross düzelmiyorsa bizim rotasyona acilen yerli stoper lazım.

abdulkerime birşey olurda bana kalırsanız sizi allah bile kurtaramaz der gibi oynamış emin bayram.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt