Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Dinç: "Selçuk İnan Galatasaray da kadro dışı kalması muhtemel yerli ve yabancı futbolcularla görüşüyormuş. PVA ve Seferovic konusunda gelişmeler olabilir daha isimler netleşmemiş."

İstersek nasıl tekrar 1,5 yıl kiralıyorlar çok anlamadım da geçen ay 250 bin € alan oyuncuya 2 üstü parayı verirsen açlık sınırını 2 yapmış olursun. Bu oyuncuyu almak istiyorsan Chelsea’ye oyuncuyu geliştireceğine ikna etmen gerekiyor zaten, para falan meselesi değil. Chelsea’nin 12 milyon verdiği oyuncuya daha yüksek maaş veriyor diye bir kulübe gitmesine izin verecek hali yok. Sen oyuncuyu para ile ikna etmeye kalkarsan sana bırakmazlar.
Ya boşver niye laf anlatıyorsun

Yazdığı rakamlar da kolpanın tillahı

Gökhan Dinç: "Selçuk İnan Galatasaray da kadro dışı kalması muhtemel yerli ve yabancı futbolcularla görüşüyormuş. PVA ve Seferovic konusunda gelişmeler olabilir daha isimler netleşmemiş."
Selçuk 2 hafta daha kötü giderse Palamut hocamı getirirler yerine.

Bu sol bek konusundaki ısrar nedir anlamadım. Kazımcan iyileşene kadar iyi kötü Dubois oynuyor zaten orada. Bitirin işte Fofana'yı, yllardır böyle bir adam yok bizde. Olursa bir de stoper olur belki bitti gitti.

Selçuk 2 hafta daha kötü giderse Palamut hocamı getirirler yerine.
Kasımpaşa maçlarına ara ara bakıyorum bence sıkıntı yeteneksiz oyuncularla dolu olması ön alanda 10 tane pozisyon bulsalar 1 tane atarlar. İlhan Palut bence Kasımpaşa'ya gitmez oraya gidenin fazla kalmadığını biliyor direk kariyerini geriletir.

Fofanayı zor kiralarız gibi, geliştirmek işin içine girince bize 180 derece ters o konu. Bu futbol iklim ve sisteminde kimse gelişemez. Kimse de yatırım yaptığı adamı böyle çöplüğe yollamaz. Belçika ligi falan mis gibi kafaları rahat olur

Almanya tayf çok övüyordu da bonservis olmıcaksa gerek yok bence de.

eduard daha iyi celticten gelen. gerçi onu da oynatmıor viera ve zahayı forvet oynatıyor 2si de iyi olmadığı içün. pivot sant tipi alternatif maksadı ile kiralanabilir aslında nasıl olsa icardi var banko oynıycek.

Hasan Ali - Caner / Lobjanidze eşlemesi olsa biz Hatay maçında Hatay'a şov yaptırırdık. En son Hasan Ali Rashica'yı kovalıyordu sonrası yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt