- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.368
- 5.998
gidip kahve yapacagım![]()
ne cins
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gidip kahve yapacagım![]()
nescafe gold almıs abimne cins
Caner'in ortalarını severimNe Caner'i ulan
dus jeli olurmuUğur Çiftçi gelmezse şampuanlığı unutalım
BIZIM at'ın bu şikeci camianin algıcı gazetecisiyle nasıl aynı proğrama çıkar?ahmet denen at hırsızı bizim horszatı çalmağa kalkmasın
Caner'in ortalarını severim
Çok beklersinKap bekliyorum
Kasımpaşa maçlarına ara ara bakıyorum bence sıkıntı yeteneksiz oyuncularla dolu olması ön alanda 10 tane pozisyon bulsalar 1 tane atarlar. İlhan Palut bence Kasımpaşa'ya gitmez oraya gidenin fazla kalmadığını biliyor direk kariyerini geriletir.
Bir şey olmaz
Mantıklı olabilir ama Montella gitmez gibi geliyor Adana'ya iyi alıştı.Yerinde olsam Montellanin sezon sonu Italya'ya dönmesini bekleyip oraya gitmeye bakardim.

dus jeli olurmu
Acaba bugune kadar 1 dedigi tuttu mu?Tüzemen James Rodriguez imzayı atmış bize diyor
M2103K19C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam bende bunu atıyordum. Boey yok, Abdülkerim yok, Oliveira yok hayal mi görüyor.

Haji tarzı bir herif sanıyordum ben bunuyok yaw iri sadece başka bi özelliği yok. gerçi sorlöt show yapmıştı burda o yüzden belli olmaz.
Onur Bulut’u annesi bu kadar sevmiyordur. 2 senedir ne övdüler be. Büyük kulüpte teneke bağlanacak
Haji tarzı bir herif sanıyordum ben bunu