- 12 Şubat 2010
- 5.046
- 1.343
- 1.748
Transfer döneminden en büyük beklentim Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından fahiş bir bedel ödenerek Haji Wright’ın transfer edilmesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne,caner,emre akbaba,rossi,cicaldau bu gibi isimlerin oyuna katkıları yok,skor katkısı olmazsa hiçlerDiagne 17 maçta 10 gol atmış, almak için daha ne bekliyoruz! Caner 12 maçta 6 asist yapmış, almak için ne bekliyoruz!
İtalya'dan Verona 650 bin önerdi, Hurma 2 istiyor bu arada. Alsak 32 yaşındaki adamı niye aldınız falan olacak. Mata Karagümrük'te aynı istatistiği yapar.
Kazimcan döner
Benim demek istediğim de her oyuncuyu kendi kulübü ölçüsünde değerlendirmek. Borini Karagümrük'te geçiş oyunu oynuyor. Geniş alanlar buluyor, biz de bunları bulamayacak. Oyuncunun peak yapması transferi gerektirmiyor. Adamlar Kazım Kazım'dan bile verim alıyor belli ölçüde. Karagümrük'te başarılı olan Bertolacci Kayseri'de etki yapamadı, Ndao keza aynı şekilde. Hatay'da parlayan Akintola, ADS'de çok fark yaratamıyor. Karagümrük Borini'yi taşıyor, biz Borini'yi taşımayacağız. İşin özü biz de başarılı olabileceğini düşünmüyorum.Diagne,caner,emre akbaba,rossi,cicaldau bu gibi isimlerin oyuna katkıları yok,skor katkısı olmazsa hiçler
Rashica,borini,gedson bu oyuncuların ise oyuna katkıları fazla olduğu için skor yapmamayı tolere edebiliyolar,üstüne bide skor katkısı eklediklerinde zaten çok daha fazla fark yaratıyolar
Diagne ve borini kıyası çok mantıksız olmuş boriniyi sadece skor yaptığı için değil oyuna katkı sağlayan biri olup ekstradan skorada dokunduğu için yazdım
Mata gitmeden başını alırYunan basini James Rodriguez zu GALA diyor.
Jesse Sekidika'nın Eyüpspor'a kiralanması özel izinle olmuştu.Özel izinle olabiliyor diye bir iddia var da bu tarz örnek transfer var mı geçmişten? Batuhanla Diagne niye kulüpsüz kaldı peki zamanında o zaman?
KatılıyorumUğur Çiftçi transferinden aşırı soğudum umarım gerçekleşmez artık. Rıza Çalımbay'ın konuşmalarını ve hala algı yapmasını görünce iyice fikrim pekişti. Ayrıca işin saha içi kısmına baktığımda da ligde 18 maç var belkide sezon sonunda sınır kalkacak bu şartlarda Uğur ile 2.5 yıllık anlaşma yapmak doğru görünmüyor zaten. Kazımcan'ın olduğu yerde Uğur'un bu sezon oynayabileceği maksimum maç sayısı 5-6 olur bunun için bu kadar uğraşa değmez. Kazımcan-Emre ve Dubois ile bu sezonu götürelim sezon sonunda oraya çok iyi bir yabancı sol bek alınır.
Tasdemir bugün sakatlanmadan cosarsa, sol bek sona dogru kayarUğur çiftçi olayı yalan olacak bence fener devreye girebilir Sivas bize düşman takım zaten hayatta işimize yarayacak oyuncu vermezler.
Bize de nasip olur umarım
Creative oyuncu yok ki. Neden almıyorlar ona da bakmak lazım172 milyon harcayıp Karsspor seviyesinde oyun oynatan eşek = Conte