Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne 17 maçta 10 gol atmış, almak için daha ne bekliyoruz! Caner 12 maçta 6 asist yapmış, almak için ne bekliyoruz!

İtalya'dan Verona 650 bin önerdi, Hurma 2 istiyor bu arada. Alsak 32 yaşındaki adamı niye aldınız falan olacak. Mata Karagümrük'te aynı istatistiği yapar.
Diagne,caner,emre akbaba,rossi,cicaldau bu gibi isimlerin oyuna katkıları yok,skor katkısı olmazsa hiçler

Rashica,borini,gedson bu oyuncuların ise oyuna katkıları fazla olduğu için skor yapmamayı tolere edebiliyolar,üstüne bide skor katkısı eklediklerinde zaten çok daha fazla fark yaratıyolar

Diagne ve borini kıyası çok mantıksız olmuş boriniyi sadece skor yaptığı için değil oyuna katkı sağlayan biri olup ekstradan skorada dokunduğu için yazdım

Diagne,caner,emre akbaba,rossi,cicaldau bu gibi isimlerin oyuna katkıları yok,skor katkısı olmazsa hiçler

Rashica,borini,gedson bu oyuncuların ise oyuna katkıları fazla olduğu için skor yapmamayı tolere edebiliyolar,üstüne bide skor katkısı eklediklerinde zaten çok daha fazla fark yaratıyolar

Diagne ve borini kıyası çok mantıksız olmuş boriniyi sadece skor yaptığı için değil oyuna katkı sağlayan biri olup ekstradan skorada dokunduğu için yazdım
Benim demek istediğim de her oyuncuyu kendi kulübü ölçüsünde değerlendirmek. Borini Karagümrük'te geçiş oyunu oynuyor. Geniş alanlar buluyor, biz de bunları bulamayacak. Oyuncunun peak yapması transferi gerektirmiyor. Adamlar Kazım Kazım'dan bile verim alıyor belli ölçüde. Karagümrük'te başarılı olan Bertolacci Kayseri'de etki yapamadı, Ndao keza aynı şekilde. Hatay'da parlayan Akintola, ADS'de çok fark yaratamıyor. Karagümrük Borini'yi taşıyor, biz Borini'yi taşımayacağız. İşin özü biz de başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

Yunan basini James Rodriguez zu GALA diyor.

Baris ve Berkan yerli alternatif seceneklerini artirmisken, sol bek yabanci olsada bir kac mac idare edilebilir. Sivas gibi pislik bir kulube para ve oyuncu kaptirma taraftari degilim. Sezon sonuna birakilsin yerli solbek transferi. Belkide yabanci kurali degisecek ve Kazimcan arti yeni bir yabanci ile yola devam edebilecegiz.

Yerli olarak sikecilerdeki ferdi gibi birkaç mevkiyi yedekleyecek oyuncu bulabilsek çok iyi olur çünkü bu yerli saçmalığı seneyede sürecek bence

Uğur çiftçi olayı yalan olacak bence fener devreye girebilir Sivas bize düşman takım zaten hayatta işimize yarayacak oyuncu vermezler.

Uğur Çiftçi transferinden aşırı soğudum umarım gerçekleşmez artık. Rıza Çalımbay'ın konuşmalarını ve hala algı yapmasını görünce iyice fikrim pekişti. Ayrıca işin saha içi kısmına baktığımda da ligde 18 maç var belkide sezon sonunda sınır kalkacak bu şartlarda Uğur ile 2.5 yıllık anlaşma yapmak doğru görünmüyor zaten. Kazımcan'ın olduğu yerde Uğur'un bu sezon oynayabileceği maksimum maç sayısı 5-6 olur bunun için bu kadar uğraşa değmez. Kazımcan-Emre ve Dubois ile bu sezonu götürelim sezon sonunda oraya çok iyi bir yabancı sol bek alınır.

Son düzenleme:
Boey şahsen benim en çok gelir beklediğim oyuncu şu an takımda, Nelsson dahil. 12 milyon falan çok komik geliyor bana.

Uğur Çiftçi transferinden aşırı soğudum umarım gerçekleşmez artık. Rıza Çalımbay'ın konuşmalarını ve hala algı yapmasını görünce iyice fikrim pekişti. Ayrıca işin saha içi kısmına baktığımda da ligde 18 maç var belkide sezon sonunda sınır kalkacak bu şartlarda Uğur ile 2.5 yıllık anlaşma yapmak doğru görünmüyor zaten. Kazımcan'ın olduğu yerde Uğur'un bu sezon oynayabileceği maksimum maç sayısı 5-6 olur bunun için bu kadar uğraşa değmez. Kazımcan-Emre ve Dubois ile bu sezonu götürelim sezon sonunda oraya çok iyi bir yabancı sol bek alınır.
Katılıyorum

Uğur çiftçi olayı yalan olacak bence fener devreye girebilir Sivas bize düşman takım zaten hayatta işimize yarayacak oyuncu vermezler.
Tasdemir bugün sakatlanmadan cosarsa, sol bek sona dogru kayar

Bir de su tintis büyük mal cikti. Kendisi olsam Menajerini yakip kafami duvarlara vururdum.
Oynayip ilk 11 i kapabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt