Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emin bayram ortasahada değerlendirlmyecekse (ki midsö ve berkandan iyi dripling yapar,çalım atar,ara pası dener)en sevdiği şey hücumda özgür olması..kiralanmalı.
ayakları yere saglam basan 1.92lik ali yeşilyurt rotasyona alınmalı.u19 fb macında da cok sağlamdı.şu an çok begenmesemde,ağır bulsamda arda yavas bile stoperde ilerleme gösterdi.ayrıca ayagı çok iyi,oyun kuruyo

Metehan varken emin bayramı oynatıyor hoca demek ki bir bildiği var diyorum .ross +Metehan kalıp emin bayram eyupspor Ümraniye istanbulspor gibi bir takıma kiralanmali.

Boey ve Nelsson en degerli oyuncularimiz. Avrupa'da boy gosterip oyle satalim derim. Ikisi kulup tarihinin en yuksek transfer gelirlerini saglayacaktir.

Kiralık Rosier ile Bonservisi alınan Rosier'i düşününce İcardi'ye büyük paralar bağlanmamalı diye düşünüyorum, özel hayatıda her an her şeye gebe iken.Mümkünse bir sene daha kiralamak iyi bir tercih olabilir.

emin bayram ortasahada değerlendirlmyecekse (ki midsö ve berkandan iyi dripling yapar,çalım atar,ara pası dener)en sevdiği şey hücumda özgür olması..kiralanmalı.
ayakları yere saglam basan 1.92lik ali yeşilyurt rotasyona alınmalı.u19 fb macında da cok sağlamdı.şu an çok begenmesemde,ağır bulsamda arda yavas bile stoperde ilerleme gösterdi.ayrıca ayagı çok iyi,oyun kuruyo

Yazin bu cocugu ovme gafletinde bulundum sergi, ne yazik ki bitti emin :(

Yazin bu cocugu ovme gafletinde bulundum sergi, ne yazik ki bitti emin :(
henuz 19 yasında ,iyi stoper olabilir hala.16 yasında dembabaya üstünlük kuranda emindi basaksehir macında.hep çok potansiyelli dendi ama özgüveni başına bela.ışık kaan kiralık gittiği yerde iyi oynuyomus mesela ki ısık kaan gecen sene sakatlanmasa lig macında,belki de kazanmıstık şimdi.ışık taraftarın istediği gibi sağlam oynuyo.kaptanlık bile yapabilir savunmada

Hızlı, güçlü kanatlarda oynayabilecek bir forvet lazım gibi.

En alta sanki Boeynin piyasa degeri 6,5 ve Lirolanin ki 3 diyorlar.

Seri yaptığımız için dahada beter kudurmaya başlamış hem sikeci hem tinerciler derbiden beri haklı olduğumuz halde hakemlerle ilgili konuşmuyoruz
Seriyi bitirmek için hakem operasyonu gelebilir bir macta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt